Hurricanes vahvisti puolustustaan − De Haanille neljän vuoden sopimus

NHL / Uutinen
Calvin De Haan on pelannut aiemman NHL-uransa New York Islandersissa.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanes hankki vapaiden agenttien markkinoilta puolustaja Calvin De Haanin neljän vuoden sopimuksella. 27-vuotias kanadalainen tienaa jatkossa keskimäärin 4,55 miljoonaa dollaria kaudessa.

New York Islandersia kuusi edellistä kautta edustanut Calvin De Haan siirtyy Carolina Hurricanesiin. 27-vuotias puolustaja teki vapaana agenttina neljän vuoden sopimuksen, jonka keskimääräinen vuosiansio on 4,55 miljoonaa dollaria kaudessa.

− Calvin on jämäkkä puolustaja, joka osaa liikuttaa kiekkoa ja tuo puolustukseemme kokemusta. Hän pystyy pimentämään vastustajan kärkipelaajat ja terävöittää puolustustamme vahvalla kahden suunnan pelaamisellaan, kommentoi Hurricanes-GM Don Waddell tuoretta hankintaansa.

De Haan on Islandersin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2009, joka on kuuden kauden aikana pelannut 304 runkosarjapeliä. Viime kaudella kanadalaispuolustaja pelasi olkapäävamman vuoksi vain 33 peliä, mutta on mielestään toipunut pelikuntoon.

− Olkapääni tuntuu hyvältä. Leikkaus oli tammikuussa, ja nyt olen kaksi kuukautta luistellut, pelannut golfia, tehnyt normaaleja asioita. Kaikki tuntuu hyvältä.

− Pääsen pelaamaan yhdessä NHL:n parhaista puolustuksista. Tiedän, ettei Hurricanes ole päässyt pudotuspeleihin yhdeksään vuoteen, mutta rehellisesti sanoen haluan olla osa ratkaisua. Hurricanes oli ärsyttävä vastustajana. Täällä on vahva ja nuori puolustuskalusto, ja olen innoissani, että pääsen siihen mukaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle