Hurricanes-sentteri toistaiseksi sivuun keittiössä syntyneen käsivamman vuoksi

NHL / Uutinen
Victor Rask on pelannut Hurricanesissa neljä kautta.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanesin sentteri Victor Rask loukkasi kätensä keittiössään ja on sormioperaation vuoksi määrittelemättömän ajan sivussa.

25-vuotias keskushyökkääjä Victor Rask on Carolina Hurricanesin tiedotteen mukaan toistaiseksi sivussa käsileikkauksen vuoksi. Rask loukkasi kätensä leikatessaan ruokaa keittiössään. Ruotsalaisen oikeasta kädestä on operoitu kaksi sormea, mutta pelikuntoon toipumiselle ei ole määritelty aikataulua.

− Tilanne on ilman muuta vakava, ja vakavat loukkaantumiset ovat aina huono juttu, kommentoi Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind'Amour The News & Observer -lehdelle.

Brind'Amourin mukaan Rask on kuntouttanut ahkerasti olkapäätään, jonka hän loukkasi viime kaudella.

− Ennen käsivammaa kaikki näytti hyvältä. Itselläni on ollut samantapainen vamma, ja puhuin siitä hänen kanssaan. Kun aikanaan saamme hänet takaisin kokoonpanoon, se tuntuu kuin saisimme pelaajakaupassa hyvän pelaajan.

Rask on Hurricanesin toisen kierroksen varaus vuodelta 2011. 313 NHL-pelissään ruotsalainen on kerännyt 157 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan 2015−16 Rask takoi 21 maalia ja 48 tehopistettä. Seuraavalla kaudellaan hän vielä paranteli syöttöennätystään, mutta lupaavana pidetyn ruotsalaissentterin ura on kääntynyt laskuun.

» Lähetä palautetta toimitukselle