Huippulupaava Nikkanen palaa Jukureihin - "Tämä on hyvä mahdollisuus kehittyä kohti tulevaisuutta"

LIIGA / Uutinen
Jukurit vahvistuu omalla kasvatillaan.
Kuva © Oskari Mäkisarka
JYPin organisaatiossa viime kaudet kiekkoillut hyökkääjälupaus Henri Nikkanen tekee paluun kasvattajaseuransa Mikkelin Jukureiden riveihin.

Henri Nikkasen sopimus Jukureiden kanssa on kaksivuotinen. Ikäryhmänsä kovimpiin lupauksiin lukeutuva hyökkääjä siirtyi mikkeliläisjoukkueesta JYPin organisaatioon kaudeksi 2015-16 ja pelasi siellä kolme kautta.

Päättyneellä kaudella 17-vuotias Nikkanen pelasi JYPin A-nuorissa 50 ottelua, joissa iski tehot 20+18. Puolivälieriin päättyneissä pudotuspeleissä hän keräsi neljässä ottelussa kaksi syöttöpistettä.

− Erittäin hienoa, että oma kasvattimme saatiin takaisin Mikkeliin. Henrillä on kovat tavoitteet ja hän on sitoutunut tekemään todella kovasti töitä niiden eteen. On hienoa, että me saamme olla osa tätä tarinaa ja auttamassa nuorta lupausta tavoitteissaan, kommentoi Jukureiden urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen.

− Ensimmäinen tavoite tietenkin on ottaa pelipaikka meidän kokoonpanosta. Uskomme, että tämä on oikea tie Henrille ja tämä on hyvä mahdollisuus kehittyä kohti tulevaisuutta.

» Lähetä palautetta toimitukselle