Hokki solmi uusia sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Kajaanin Hokin vahvuuteen kuuluneet Sauli Kela ja Jari Puustinen jatkavat joukkueessa ensi kaudellakin. Samalla Hokille tuli kymppi täyteen sopimusrintamalla.

Parin viikon kuluttua 23 vuotta täyttävä Kela iski viime kauden runkosarjassa 8 maalia ja syötti 10. 18 pisteen tehoilla 175-senttinen ja 86-kiloinen Kela oli Hokin sisäisen pistepörssin kymmenes. Pudotuspeleissä tehopisteitä ei kertynyt.

- Tavoitteena on tasaisempi kausi viime vuotiseen verrattuna. Tarkoitus on olla kyllä iskussa jo heti alusta asti, Kela kertoo.

- Kovia miehiä on jo nyt Hokilla joukkueessa. Häviämään ei varmasti lähetä - paremmin menestytään kuin viime vuonna, hän jatkaa.

Kajaanissa syntynyt Kela aikoo kasvattaa henkilökohtaista pistesaldoaan tulevalla kaudella. Hokin paidassa F-junioreista asti kiekkoillut Kela jatkaa edelleen hyvillä mielin kotikaupunkinsa kaukalossa.

Kuopiolaissyntyinen Jari Puustinen, 22, saapui Kajaaniin Hokin noustessa Mestikseen. Puustinen on pelannut aiemmin KalPassa niin A-junioreissa kuin Mestisjoukkueessakin.

- Silloin oli mahdollisuus päästä mukaan voittavaan joukkueeseen ja olen täällä viihtynyt. Nyt on helpompi lähteä uuteen Mestis-kauteen kun on kokemusta niin sarjasta
kuin vastustajistakin, Puustinen toteaa.

- Olemme nähneet, että menestys Mestiksessä on otettavissa ja usko omiin kykyihin on ihan eri luokkaa kuin vuosi sitten sarjan alkaessa. Suunta on ylöspäin. Joukkueen runko on hyvin kasassa ja tarkoitus on päästä voittojen makuun kauden alusta alkaen.

179-senttinen ja 80-kiloinen Puustinen pelasi viime kaudella 40 runkosarjan ottelua ja syötti kaksi maalia.
Pudotuspeleissä Puustinen ei päässyt pisteiden makuun.

Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen iloitsee Kelan ja Puustisen sopimuksista.

- Molemmat ovat luotettavia pelaajia, joilla on takana hieno kausi ja tulevaisuus edessä. Olen iloinen, että he jatkavat Kajaanissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle