Hokin pelit Mestiksessä pelattu - yhtiö hakeutuu konkurssiin

MESTIS / Uutinen
Hokkia ei nähdä Mestiksessä ensi kaudella.
Kuva © Timo Savela
Ilman Mestis-lisenssiä jäänyt Kajaanin Hokki ei pelaa sarjassa ensi kaudella. Yli puolen miljoonan euron velkojen myötä yhtiö on päättänyt hakeutua konkurssiin.

Kajaanin Edustushokki ry on ollut viime vuodet reilusti tappiollinen. Vain kaudella 2015-16 sen tulos oli voitollinen. Seuran tiedotteen mukaan velkoja on yritetty hoitaa toiminnan ohessa siinä kuitenkaan onnistumatta.

Suurimmat yhtiön velkojat ovat verottaja (noin 309 000 euroa) sekä Kajaanin kaupunki (noin 140 000) euroa. Lisäksi muita velkoja on noin 80 000 euroa. Velat, korot ja perintäkulut ovat nousseet niin suuriksi, että yhtiön toiminnan jatkaminen on käynyt mahdottomaksi.

Kajaanin Edustushokki ry on päättänyt hakeutua oma-aloitteisesti konkurssiin. Näin kaikki nykyiset pelaajasopimukset on purettu välittömästi, mikä avaa pelaajille mahdollisuuden hakea uutta seuraa mahdollisimman nopeasti.

Tavoitteena on saada järjestymään kajaanilainen edustuskiekko mahdollisimman nopeasti uudelleen ja hakea paikkaa Jääkiekkoliiton kilpailusarjoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle