Hokin ja Kärppien yhteistyölle jatkoa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Väliharju jatkaa kajaanilaisveräjällä ensi kaudellakin.
Kuva © Timo Savela
Kajaanin Hokin ja Oulun Kärppien välinen yhteistyö jatkuu, sillä joukkueet solmivat ensi kautta koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen ansiosta kärppävahti Sami Väliharju siirtyy tulevaksi kaudeksi Kajaaniin.

Kärpät ja Hokki jatkavat yhteistyötään aiempien kausien tapaan. Yhteistyösopimus mahdollistaa pelaajien siirtymisen joukkueiden välillä ilman erillisiä siirtopapereita. Molemmat seurat ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.

Kajaanilaisryhmässä ollaan iloisia siitä, että joukkueen pelaajat ovat saaneet mahdollisuuksia kokeilla Liiga-pelejä

− Joukkueiden välinen yhteistyö on toiminut loistavasti. Kuten viime vuonnakin nähtiin, pelaajaliikenne toimii molempiin suuntiin, me olemme pystyneet tarjoamaan Kärppien nuorille pelaajille kovia miesten pelejä kasvualustana ennen liigaympyrään siirtymistä, kehui Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen.

− Toiseen suuntaan meiltä pääsivät Aleksi Mäkelä, Antti Lehtonen, Markus Piispanen ja Miska Humaloja pelaamaan Oulussa liigaotteluita. Kiitokset Kärpille, että hyvin toimiva yhteistyö voi jatkua myös ensi kaudella samankaltaisena.

Oululaisseurassa yhteistyön nähdään olevan molempien joukkueiden etu.

− Yhteistyö seurojen välillä on ollut erittäin hyvää. Meidän pelaajat ovat ottaneet askeleita eteenpäin urallaan Jari Laukkasen alaisuudessa. Viime kaudella nähtiin myös, miten Miska Humaloja tuli Kärppiin ja jatkaa myös ensi kaudella joukkueessa. Tämä on kahden suunnan katu, jossa molemmat seurat ovat hyötyjinä, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kärppävahti Sami Väliharju siirtyykin sopimuksen ansiosta ensi kaudeksi Hokin maalinsuulle. Hän torjui runkosarjassa kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 91,7. Pudotuspeleissä hän pysäytti kiekkoja 10 ottelussa torjuntaprosentilla 87,3.

» Lähetä palautetta toimitukselle