TBL - MTL 2.00
NYI - EDM 2.00
WPG - OTT 2.00
ARI - TOR 2.00
CAR - DAL 3.00
CHI - CBJ 3.30
VGK - NSH 5.00
SJS - VAN 5.00
LAK - BOS 5.30
PIT - NYR 19.30
MIN - STL 22.00

Hermes nappasi nuoren keskushyökkääjän Espoosta

MESTIS / Uutinen
Uomala pelasi Mestistä Espoo Unitedissa.
Kuva © Timo Savela
Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäystään nuorella Oskari Uomalalla.

Oskari Uomala siirtyy Hermekseen 1+1-vuotisella sopimuksella. 20-vuotias hyökkääjä pelasi kaksi edelliskautta Mestistä Espoo Unitedissa. Viime kaudela Uomala tehtaili 42 ottelussa tehot 6+11.

Espoolaislähtöinen hyökkääjä pelasi juniorivuosinaan Bluesissa. Hän saavutti C-nuorissa voitetun Suomen mestaruuden lisäksi hopeamitalit A ja- B-nuorissa.

− Uomala on tuttu keskushyökkääjä jo Espoon ajoilta. Nuoresta iästä huolimatta omaa jo kohtalaisen paljon kokemusta Mestiksestä. On ollut EU:ssa runkopelaaja ja on halukas ottamaan vieläkin isomman roolin Hermeksestä, tulee siis taistelemaan ihan kärkiketjun paikoista, Hermes-käskijä Janne Tuunanen kertoi.

− Hienoa päästä Kokkolaan ja Hermekseen. Kokkola on varmasti hyvä paikka kehittyä ja sen takia oli helppo päätös päätyä Hermekseen. Tunnen Kokkolaa vain vieraspelien kautta. Täällä on ollut tiukkoja pelejä ja yleisö on ollut aina hienosti mukana. Valmentajat Janne Tuunanen ja Kari Haakana ovat valmentaneet Espoossa ja ovat sitä kautta tuttuja valmentajia. Myös se helpotti päätöstä siirtyä Hermekseen, Uomala kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle