Hermekselle vahvistuksia puolustukseen - Pälve ja Blomberg matkaavat Kokkolaan

MESTIS / Uutinen
Pälve pelasi viime kauden Iisalmessa.
Kuva © Oona Sarajärvi
Kokkolan Hermes sai puolustukseensa kaksi uutta nimeä, kun Janne Pälve ja Niki Blomberg liittyvät kokkolalaisryhmän vahvuuteen.

Janne Pälve kiekkoili päättyneen kauden IPK:ssa. 24-vuotias puolustaja tehtaili iisalmelaisryhmässä runkosarjassa 36 ottelussa tehot 4+17. Karsintasarjassa hän viimeisteli kahdeksassa ottelussa pisteet 1+2.

Yksivuotisella sopimuksella Hermekseen siirtyvä Pälve on edustanut Mestiksessä aiemmin myös TUTOa, KeuPaa sekä Hokkia, jossa hän voitti Mestis-pronssia keväällä 2015. 

− Janne Pälve tulee Kokkolaan pelaamaan uransa parasta jääkiekkoa ja tuomaan oman vahvan kokemuksen käyttöömme Mestiksestä. Neuvottelimme Pälveen kanssa jo viime kaudella, mutta nyt asiat etenivät ja olemme tyytyväisiä siihen että nyt yhteistyö alkaa, kertoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

Niki Blomberg siirtyy Kokkolaan KooKoon A-nuorista, jossa hän pelasi kaksi edelliskautta. Päättyneellä kaudella kouvolalaisjoukkueen kapteenina toiminut 21-vuotias puolustaja iski 48 ottelussa tehot 8+7. Hänen sopimuksensa on 1+1-vuotinen.

− Niki Blomberg on tuttu pelaaja valmennukselle Kouvolan ajoilta. Blomberg tulee taistelemaan paikasta pelaavassa kuusikossa, sekä tuomaan nuoresta iästään huolimatta johtajuutta ryhmäämme. Tervepäinen nuorimies jolla on tavoite edetä urallaan eteenpäin ja 1+1 -mallinen sopimus antaa mahdollisuuden pidemmällekkin yhteistyölle, Tuukkanen kuvaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle