Hermekselle täydennystä pelaajistoon ja valmennukseen

MESTIS / Uutinen
Hermeksen pelaajisto vahvistuu kolmella pelaajalla.
Kuva © Antti Varonen
Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäystään nuorella Tuomas Koskisella. Lisäksi sarjanousija teki jatkosopimukset kahden pelaajan sekä maalivahtivalmentajansa kanssa.

Tuomas Koskinen siirtyy Kokkolaan Nuorten Liigasta. Viime kaudella 21-vuotias keskushyökkääjä iski Rauman Lukon paidassa 46 ottelussa tehot 16+36 ja teki peräti kolme alivoimamaalia, jolla hän sijoittui kyseisen tilaston kärkeen.

Jatkosopimuksiin nimensä kirjoittivat kokkolalaisjoukkueen omat kasvatit hyökkääjä William Kangasniemi ja puolustaja Topi Malkamäki. Kangasniemi pelasi viime kaudella Suomi-sarjaa 28 ottelua tehoin 3+3 ja Malkamäkikin sai tililleen 11 ottelua, joissa pistepussi karttui neljällä syöttöpisteellä.

− Kaikki nyt solmitut pelaajasopimukset ovat mahdollisuuksia ennen kaikkea nuorille pelaajille, mutta projektien onnistuessa myös seuralle. Tuomas Koskinen on mielenkiintoinen pelaaja, joka haluaa urallaan eteenpäin, kommentoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

− Topi ja William ovat niitä kokkolalaisia nuoria pelaajia, joilla on mahdollisuus murtautua miesten Mestikseen tulevina vuosina. Nuoret pelaajat tarvitsevat laadukkaan arjen sekä määrätietoisen ja tavoitteellisen asenteen.

Valmennusryhmäänsä Hermes kiinnitti jatkosopimuksella Jens Friisin, joka on toiminut joukkueen maalivahtivalmentajana. Tulevalla kaudella Friis hoitaa maalivahtivalmentajan tehtävän lisäksi joukkueenjohtajan virkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle