HeKin lauantain peli nimetty ”Karri Rämö” – otteluksi

MESTIS / Uutinen
KHL-maalivahti Karri Rämö tarjoaa heinolalaiselle kiekkoyleisölle vapaan sisäänpääsyn lauantain HeKi-LeKi otteluun. Tempaus liittyy Mestiksen lanseeraamaan revanssiviikonloppuun. Rämö on HeKin suurin osakkeenomistaja. Ottelun aikana yleisöllä on mahdollisuus tutustua mm. Rämön pokkaamiin palkintoihin, valokuviin ja pelipaitoihin.

Karri Rämö piffaa tiketit heinolalaisyleisölle.

Avangard Omskin 24-vuotias maalivahti Rämö aloitti kiekkouransa Heinolassa. Viime kesänä HeKistä tuli osakeyhtiö. Rämö osti pian huomattavan määrän osakkeita ja hän on tätä nykyä seuran suurin osakkeenomistaja. Kiittääkseen kasvattajaseuraansa ja paikallista kiekkoväkeä päätti Rämö maksaa yleisön ilmaiseksi sisään lauantain otteluun.

HeKin joukkueenjohtaja Marko Nyman on tempauksesta hyvillään.

- Meillä on käynyt Heinolassa harmittavan vähän yleisöä. Ei pitäisi olla kiinni nyt siitäkään etteikö oltaisi voitettu pelejä. Yhdeksän ollaan voitettu kymmenestä viime pelistä. Jos nyt yleisö viimein kiinnostuisi kun tapahtumasta on tulossa ilmainen ja yleisöllä on mahdollisuus tutustua näyttelyyn, jossa on esillä valokuvia ja palkintoja Rämön uran varrelta. Joukossa mm. kuva, jossa hän kirjoittaa ensimmäistä NHL-sopimustaan, Nyman kertoo.

HeKin 394 katsojan yleisökeskiarvo ottelua kohden on Mestiksen pienin. Edellä on jopa pienimmässä hallissa ottelunsa pelaava Lempäälän Kisa. Viimeksi tuhannen katsojan raja on rikottu Heinolassa 13.12.2008, jolloin vastassa oli juuri LeKi. Kausi 2006-2007 on ollut tähän mennessä HeKin yleisöönmenevin kausi Mestiksessä. Tuolloin koko kauden yleisökeskiarvoksi tuli 576 silmäparia / ottelu.

» Lähetä palautetta toimitukselle