HCK vahvisti hyökkäystään

MESTIS / Uutinen
Mestis-tulokas HCK on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Tulevalla Mestis-kaudella 2012–2013 HCK-paidan pukevat päälleen laitahyökkääjät Mika Mörsky, Juuso Forsström ja Joni Häppölä.

Päättyneellä kauden nousujuhliin huipentanut keravalainen HCK on hankkinut riveihinsä kolme uutta hyökkääjää – Mika Mörskyn, Juuso Forsströmin ja Joni Häppölän. Kahden ensin mainitun sopimukset ovat 1+1-vuotisia, kun taas Häppölän kontrahti kattaa tulevan Mestis-kauden 2012–2013.

Viime kaudella Vaasan Sportin riveissä Mestistä 12 ottelun ja 2+2 pisteen edestä pelannut laitahyökkääjä Mörsky, 21, siirtyy Keravalle Espoon Bluesin organisaatiosta. Pääosan kaudesta Bluesin A-nuorten SM-liigajoukkueessa hyökännyt Mörsky ehti tehdä ensiesiintymisensä myös edustuksen puolella yhdessä SM-liigaottelussa.

Mörskyn tavoin Bluesissa kiekko-oppinsa saanut Forsström, 22, edusti päättyneellä kaudella puolestaan oululaista Kiekko-Laseria sekä jyväskyläläistä JYP-Akatemiaa. Joukkueiden riveissä tahkoamissaan yhteensä 37 Mestiksen runkosarjaottelussa laitahyökkääjä tekaisi 10 (4+6) tehopistettä.

Häppölä, 20, siirtyy HCK-paitaan Heinolan Peliitoista. Peliittojen sotisovassa kaiken kaikkiaan 42 runkosarjaottelussa tehot 5+18 takonut laitahyökkääjä on alun perin Helsingin IFK:n kasvatti.

Pelaajahankintojen lisäksi HCK tiedotti, että jatkossa seuran toiminnanjohtajan virkaa hoitelee 51-vuotias Veli-Pekka Kinnunen. HCK:n mukaan Kinnusella on laaja kokemus niin myyntityöstä kuin myös jääkiekkoseuratoiminnasta.

HCK:lla on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä seitsemän pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2012–2013.


Juuso Forsström juhlii tulevalla kaudella HCK:n riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle