Harvinainen ulosajo Kouvolassa - Sport-hyökkääjä puski itsensä suihkuun

LIIGA / Uutinen
Sam Povoroznioukilla keitti Kouvolassa.
Vaasan Sportin amerikkalaislaituri Sam Povorozniouk napsi itselleen samassa ajassa 2+5+20 minuuttia rangaistuksia KooKoo-Sport -ottelussa.

Toista erää oli pelattu reilut 12 minuuttia, kun Sam Povorozniouk koukkasi KooKoon Miikka Pitkästä kahden minuutin rangaituksen arvoisesti. Povorozniouk ja Pitkänen jäivät kulmaan vääntämään, jolloin Sport-hyökkääjä puski Pitkästä kypärällä kypärään.

Tuomaristo näki tilanteen ja tuomitsi Povoroznioukille viisi minuuttia ja pelirangaistuksen päällä puskemisesta.

Tunteet kuumenivat sen verran, että amerikkalaishyökkääjän poistuessa kaukalosta tarvittiin linjatuomarit väliin, kun Povorozniouk pyrki KooKoon vaihtopenkille puolella jatkamaan asian selvittelyä. Jäljellä jääneet pelaajat huutelivat vielä tovin toisilleen.

KooKoo ei onnistunut hyödyntämään saamaansa seitsemän minuutin ylivoimajaksoa, mutta johtaa joukkueiden toista peräkkäistä kohtaamista maalein 1-0 kahden erän jälkeen.