HäSa: Liiga ja Red Bull neuvottelevat taas – tulevatko Red Bull -kypärät tälle kaudelle?

LIIGA / Uutinen
Liigassa saatetaan lähitulevaisuudessa nähdä Veikkauksen kultakypärien lisäksi Red Bull -kypärät.
Kuva © Jaakko Stenroos
Hämeen Sanomat uutisoi, että Red Bull saattaa sittenkin tulla Liigaan.

Kansainvälinen virvoitusjuomajätti Red Bull ja Liiga neuvottelevat jälleen yhteistyöstä. Asiasta uutisoi Hämeen Sanomat. Lehden mukaan osapuolten välille on syntymässä sopimus.

Red Bull osoitti halua liittyä Liigan yhteistyökumppaniksi jo viime talvena, mutta silloin aikomus torppaantui seurojen yksilöllisiin kumppanuuksiin panimoyritysten kanssa. Tuolloin päämäränä oli tuoda Red Bullin tuotteet ja mahdollisesti myyntipisteet kaikkiin Liigan halleihin.

Nyt Hämeen Sanomat kertoo, että ajatuksena on ainakin lanseerata Veikkauksen kultaisen kypärän rinnalle toinen erikoiskypärä jo perjantaina alkavalle kaudelle. Kultainen kypärä kuuluu jokaisen joukkueen parhaalle pelaavassa kokoonpanossa olevalle tehopistemiehelle. Red Bull -kypärää taas kantaisi tehokkain alle 20-vuotias pistemies.

Red Bull on erittäin voimakas toimija kansainvälisessä huippu-urheilussa. Se omistaa muun muassa kaksi F1-tallia sekä monta jalkapalloseuraa. Arvostettu talouslehti Forbes arvotti Red Bullin keväällä maailman 61. arvokkaimmaksi tuotemerkiksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle