Fofanov teki loppukauden sopimuksen IPK:n kanssa

MESTIS / Uutinen
Jevgeni Fofanov on pelannut Mestistä viimeksi Kajaanin Hokissa.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Iisalmen Peli-Karhut ja Jevgeni Fofanov solmivat koeajan jälkeen loppukauden kattavan sopimuksen. 27-vuotias hyökkääjä aloittaa kolmannen peräkkäisen kautensa Iisalmessa.

Venäläishyökkääjä Jevgeni Fofanov vakuutti IPK:n pelitaidoistaan ja teki loppukauden mittaisen sopimuksen Peli-Karhujen kanssa. Mies on itse tyytyväinen kuluneeseen koeaikaan.

- On todella mukavaa päästä jatkamaan IPK:n matkaa Mestikseen. Tryout-jakso sujui hyvin ja on hienoa, että sain sopimuksen loppukaudeksi. Pyrin tuomaan kentälle energiaa, vahvaa luistelua ja kovaa työntekoa, Fofanov kertoi IPK:n tiedotteessa.

IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola oli myöskin tyytyväinen Fofanovin otteisiin eikä sopimuksen teko ollut vaikea päätös.

- "Jeve" on jatkanut syksyllä siitä, mihin hän keväällä Suomi-sarjan pudotuspeleissä jäi. Hän pelaa työteliäästi ja antaa kaikkensa jokaisessa vaihdossa. Loppukauden sopimus oli lopulta melko helppo päätös.

Samalla seura tiedotti, että IPK:n vahvuudessa pelanneet hyökkääjä Joona Suihkonen ja puolustaja Lauri Vanninen eivät jatka joukkueen vahvuudessa. Suihkonen on saanut jo sopimuksen IPK:n yhteistyöseura LaLu:n kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle