Sharks kiinnitti siirtotakarajahankintansa − Kane jatkaa joukkueessa seuraavat seitsemän kautta

NHL / Uutinen
Evander Kane luistelee jatkossakin haipaidassa.
Kuva © Getty Images
Kuluneen kauden aikana San Jose Sharksiin siirtynyt Evander Kane jatkaa organisaation palveluksessa vuoteen 2025 asti.

Aiemmin tänä vuonna San Jose Sharksiin siirtynyt Evander Kane on tehnyt seitsemän vuoden pituisen jatkosopimuksen kalifornialaisseuran kanssa. Sopimuksen arvo on yhteensä 49 miljoonaa dollaria, TSN raportoi.

− Vain 26-vuotiaana Evander on vakiinnuttanut paikkansa jääkiekon parhaista voimahyökkääjistä, totesi Sharks-GM Doug Wilson organisaation verkkosivuilla.

− Uskomme hänen taitojensa sopivan täydellisesti nuoreen ryhmäämme, Wilson jatkoi.

Vancouverista kotoisin oleva isokokoinen Kane on Atlanta Thrashersin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2009. Sharks hankki hänet Buffalo Sabresista helmikuun 26. päivä. Sabres sai kaupassa Sharksilta 1. kierroksen varausvuoron vuodelle 2019 tai 2020.

Hän teki heti vaikutuksen uudessa peliympäristössään tekemällä 17 ottelussa tehot 9+5. Koko runkosarjan saldo oli 54 tehopistettä 78 ottelussa. Pudotuspeleissä Kane pelasi yhdeksän ottelua ja teki niissä teholukemat 4+1. Sharks putosi lopulta Läntisen konferenssin välierissä Vegas Golden Knightsille otteluvoitoin 2−4.

Kane voitti nuorten maailmanmestaruuden Kanadan paidassa vuonna 2009 ja hän on edustanut maataan kolmissa aikuisten maailmanmestaruuskilpailuissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle