ECHL:n maalikuningas O'Donnell KooKooseen - "Haluaa todistaa pystyvänsä tekemään tulosta myös Euroopassa"

LIIGA / Uutinen
O'Donnell kiekkoili neljä kautta North Dakotan yliopistossa.
Kuva © Getty Images
Kanadalainen Brendan O'Donnell vahvistaa KooKoon hyökkäystä tulevalla kaudella.

Brendan O'Donnell teki KooKoon kanssa yksivuotisen sopimuksen. Sopimukseen sisältyy lisäksi syyskuun loppuun ulottuva koeaika.

Kanadalaishyökkääjä pelasi viime kauden KHL-joukkue Kunlun Red Starissa sekä VHL:ssä sen farmijoukkue KRS Heilongjiangissa. KHL:ssä 26-vuotias hyökkääjä sai vyölleen 25 ottelua, joissa hän keräsi kaksi syöttöpistettä. VHL:ssä O'Donnell iski 13 ottelussa tehot 3+10.

− Brendan haluaa todistaa pystyvänsä tekemään tulosta myös Euroopassa. Hänellä on kova tahto urallaan eteenpäin ja mielestämme myös kaikki eväät siinä onnistumiseen, kertoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Ennen KHL:ään siirtymistään O'Donnell kiekkoili ECHL:ssä Florida Everbladesissa kahden kauden ajan. Jälkimmäisellä kaudella hän oli sarjan paras maalintekijä iskemällä 61 kamppailussa peräti 41 maalia ja 80 tehopistettä. 

Hyökkääjällä on kokemusta myös NCAA-yliopistosarjasta, jossa hän pelasi North Dakotan yliopiston joukkueessa.

− Pohjois-Amerikan yhteyksiemme mukaan Brendan on pidetty persoona. Myös pelaajan kanssa käymieni keskustelujen pohjalta uskon, että hän sopeutuu erinomaisesti joukkueeseemme. Hän tulee vahvistamaan jo valmiiksi tiivistä ja hyvähenkistä ryhmäämme, Kultanen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle