ECHL:n Florence Pride yhteistyöhön Chicago Blackhawksin kanssa

NHL / Uutinen
Chicago Blackhawks sekä Norfolk Admirals ilmoittivat uudesta yhteistyösopimuksesta East Coast Hockey Leaguen Florence Priden kanssa. Etelä-Carolinan osavaltiossa sijaitsevan joukkueen sekä Blackhawks- ja Admirals-organisaatioiden yhteinen sopimus kattaa kauden 2003-04.

- Chicago Blackhawks on tyytyväinen saadessaan tehdä yhteistyötä sekä Norfolk Admiralsin että Florence Priden kanssa. Admirals ja Pride antavat hyvän kehitysmahdollisuuden nuorille lupauksillemme, Blackhawks-GM Mike Smith kommentoi uutta yhteistyösopimusta.

Blackhawksin farmijoukkueen Norfolk Admiralsin omaksi farmijoukkueeksi tulevan Priden päävalmentaja Perry Florio on osapuolille jo ennestään tuttu mies. Florio toimi Blackhawksin ja Admiralsin kanssa viime kaudella yhteistyötä tehneen ECHL:n Roanoke Expressin vastuuvalmentajana.

- Florence Pridella on hyvä maine ECHL:ssa ja olemme tyytyväisiä saadessamme tehdä yhteistyötä organisaation kanssa. Olemme innoissamme saadessamme työskennellä jälleen Perry Florion kanssa. Hän teki viime kaudella hyvää työtä lähettämiemme pelaajien kanssa (Roanokessa) ja luotamme, että näin tapahtuu myös jatkossa, Norfolk Admiralsin GM Al MacIsaac kehui uutta farmijoukkuettaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle