Ducks vahvistaa rivejään Chris Stewartilla

NHL / Uutinen
Chris Stewart päätti viime kauden Wildissä.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducks on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen laitahyökkääjä Chris Stewartin kanssa.

Kesken viime kauden Buffalo Sabresista Minnesota Wildiin kaupattu Chris Stewart, 27, jatkaa läntisessä konferenssissa, kun kovaotteinen kanadalaislaituri solmi ensi kautta koskevan sopimuksen Anaheim Ducksin kanssa. Sopimuksen arvo on 1,7 miljoonaa dollaria.

Colorado Avalanchen kesän 2006 ensimmäisen kierroksen varaus on NHL:ssä pelannut mainittujen kolmen joukkueen ohella myös St. Louis Bluesissa. Uran 463 runkosarjaottelua ovat tuottaneet 264 tehopistettä ja 535 rangaistusminuuttia. Parhaan kautensa Stewart on toistaiseksi pelannut Avalanchessa, kun hän iski 28 maalia ja 64 tehopistettä kaudella 2009–10.

Viime kaudella Stewart pelasi ensin 61 ottelua Sabreissa, joissa syntyi 25 tehopistettä. Maaliskuussa hänet kaupattiin Wildiin, jossa tilille tuli 11 tehopistettä 20 runkosarjaottelussa. Kahdeksan pudotuspeliottelua Wildin paidassa toivat lisäksi kaksi syöttöpistettä.

Stewartista tuli Ducksin kesän viides merkittävä hankinta. Aiemmin joukkueeseen ovat liittyneet vaihtokauppojen myötä Carl Hagelin, Kevin Bieksa ja Anton Hudobin sekä Stewartin tavoin vapaana agenttina Shawn Horcoff.

» Lähetä palautetta toimitukselle