Devils voittoon Palmierin maaleilla

New Jersey Devils jatkaa puhtaalla pelillä.
Kyle Palmieri osui kahdesti, kun New Jersey Devils kukisti sunnuntain iltaottelussa San Jose Sharksin 3-2.

New Jersey Devilsin voitokas alkukausi sai jatkoa, kun joukkue kohtasi sunnuntain iltaottelussa San Jose Sharksin.

Maalittoman avauserän jälkeen Joe Pavelski vei vieraat 1−0-johtoon, kun toista erää oli pelattu kolme minuuttia. Maali oli samalla Pavelskin uran 700:s NHL-piste.

Kyle Palmieri toi Devilsin tasoihin kahden miehen ylivoimalla seitsemän minuutin pelin jälkeen. Sami Vataselle merkittiin maaliin syöttöpiste. Erän loppupuolella Timo Meier vei Sharksin jälleen johtoon survottuaan Logan Couturen laukauksen verkon perille.

Devils aloitti kolmannen erän räväkästi. Erä oli ehtinyt vanheta vain 37 sekuntia, kun Palmieri tasoitti jälleen ottelun tehden kuudennen maalinsa kolmeen otteluun. Samalla hänestä tuli vasta liigahistorian neljäs pelaaja, joka on tehnyt kauden alussa kaksi tai enemmän maalia useammassa pelissä. Häntä ennen temppuun ovat yltäneet Patrick Marleau, Peter Stastny ja Cy Dennehy.

Kolme minuuttia myöhemmin Jean-Sebastien Dea siirsi maalinedushässäkän päätteeksi Devilsin 3−2-johtoon. Sharks haki lopussa vimmatusti kavennusta ilman maalivahtia, mutta tulokset jäivät laihoiksi. Näin Devils jatkaa ainoana joukkueena puhtaalla pelillä ilman tappiota.