Capitals ja Avalanche aloittivat viikonlopun kaupankäynnin − Orpik ja Grubauer Coloradoon

NHL / Uutinen
Philipp Grubauer ja Brooks Orpik pukeutuvat ensi kaudella Colorado Avalanchen väreihin.
Kuva © Norm Hall
Washington Capitals on kaupannut Brooks Orpikin ja Philipp Grubauerin Colorado Avalancheen. Vaihdossa Capitals sai toisen kierroksen varausvuoron viikonlopun varaustilaisuuteen.

Washington Capitals ja Colorado Avalanche vastasivat viikonlopun ensimmäisestä kaupasta. Capitals lähetti puolustaja Brooks Orpikin ja maalivahti Philipp Grubauerin Avalancheen, joka antoi vaihdossa toisen kierroksen varausvuoron (#47) viikonlopun varaustilaisuuteen.

− Haluamme kiittää Brooksia ja Philippiä heidän panoksestaan organisaation hyväksi. Philipp on ollut todellinen ammattilainen ja hieno joukkuetoveri. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää. Brooks oli hieno johtaja ja roolimalli nuorille pelaajillemme näiden neljän organisaatiossa viettämänsä vuoden aikana. Tämä oli vaikea päätös, mutta meistä tuntui että tämä ratkaisu piti tehdä joustavuuden vuoksi, GM Brian MacLellan kertoi organisaation verkkosivuilla.

37-vuotias Orpik pelasi Capitalsin takalinjoilla viime kaudella 81 ottelua, joissa hän saalisti kymmenen syöttöpistettä. Yhteensä hänelle kertyi Capitals-paidassa 279 runkosarjaottelua, joissa hän teki pisteet 3+50=53. Orpikin sopimus päättyy vuonna 2019 ja kuormittaa palkkakattoa 5,5 miljoonan dollarin edestä. TSN:n toimittaja Pierre LeBrunin mukaan Avalanche aikoo joko kaupata Orpikin eteenpäin tai ostaa hänen sopimuksensa ulos.

26-vuotias Grubauer pelasi viime kaudella Capitalsin maalilla 35 ottelua, joista hän nappasi 15 voittoa torjuntaprosentilla 92,3. Koko tähänastisen uransa Capitalsissa viettänyt Grubauer on pelannut urallaan 101 NHL-runkosarjaottelua. Grubauer on rajoitettu vapaa agentti, joten Avalanchen on tehtävä hänen kanssaan sopimus, mikäli se aikoo maalivahdin seurassa pitää.

» Lähetä palautetta toimitukselle