Buresta Ranger, Ferrarosta Blues-mies

NHL / Uutinen
Kolminkertainen NHL:n maalikuninkuuden voittaja Pavel Bure on kaupattu Floridasta New York Rangersiin. Lännessä pudotuspelipaikasta taisteleva St. Louis Blues puolestaan hankki veteraanisentteri Ray Ferraron joukkueeseensa.

Korvaukseksi Buresta Florida sai Filip Novakin, Igor Ulanovin, ensimmäisen kierroksen varausvuoron ensi kesän draftiin sekä vuoden 2003 varaustilaisuuteen neljännen kierroksen valinnan ja vuorojen vaihtomahdollisuuden toisella kierroksella.

Buren siirto ei ollut suuri yllätys. Venäläislaiturilla on menossa vaisu ja loukkaantumissävytteinen kausi. Reilussa viidessäkymmenessä ottelussa "The Russian Rocket" on iskenyt hänelle vaatimattomat 22 maalia. Floridan halua Buresta luopumiseen lisäsi varmasti myös miehen valtava palkka, 10milj. USA:n dollaria kaudessa. Buren sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta.

Atlantan kapteeni Bluesiin

Atlanta Thrashersin kapteeni ja ykkössentteri Ray Ferraro kaupattiin eilen St. Louis Bluesiin ensi kesän neljännen kierroksen varausvuoroa vastaan.

Kolme kautta Atlantan kapteenina toiminut Ferraro on tällä kaudella ollut hieman jäässä, sillä 61 pelissä ei ole syntynyt kuin kahdeksan maalia ja 19 syöttöä. Viime kaudella Ferraro teki 76 (29+47)pistettä pelatessaan Andrew Brunetten ja Donald Audetten kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle