Blue Jackets lähetti Dubinskyn vieraskiertueelta kotiin

NHL / Uutinen
Dubinsky pysyy ulkona Blue Jacketsin kokoonpanosta.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jackets on lähettänyt hyökkääjä Brandon Dubinskyn kotiin kesken vieraskiertueen. Seura ei suostunut kommentoimaan syitä, kun vastaavasti agentti kumosi huhut kurinpidollisista toimista.

Brandon Dubinsky on ollut sivussa peleistä joulukuun puolivälin jälkeen, jolloin hän loukkasi silmänsä tappelussa Edmonton Oilersin Zack Kassiania vastaan. Dubinskyn ei ollut tarkoitus pelata tiistai-iltana Blue Jacketsin vieraillessa Las Vegasissa, mutta joukkue oli toiveikas saamaan hänet mukaan torstain otteluun Arizona Coyotesia vastaan.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Dubinsky lähti kotiin henkilökohtaisista syistä, jotka ovat haitanneet tätä kautta ja uhkaavat hänen peliuraansa. Poissaolon kestoa ei ole määritelty. Blue Jackets vietti Las Vegasissa neljä päivää edellisen ottelunsa jälkeen. Las Vegasin poliisilla ei ole tietoa mistään rikoksesta, mistä Dubinsky olisi epäiltynä tai osallisena.

Dubinskyn agentti Kurt Overhardt kiisti tiedot henkilökohtaisista ongelmista, ja kertoi kotiinpaluun olleen seurausta häntä tämän kauden aikana vaivanneista vammoista. Blue Jackets ehti tiedottaa Dubinskyn menneen tapaamaan silmälääkäriä, mutta tiedot osoittautuivat vääriksi.

Aikaisemmin kaudella Dubinsky menetti varakapteenin tittelin. Blue Jacketsin päävalmentajan John Tortorellan mukaan kyse oli pelillistä asioista, eikä kurinpidollinen ratkaisu. Kauden aikana Dubinsky on pelannut 31 ottelua tehden niissä 12 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle