HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

Blue Jackets -GM Jarmo Kekäläinen jatkaa seuran peräsimessä usean vuoden sopimuksella - johtoportaassa myös muita jatkosopimuksia

NHL / Uutinen
Kekäläinen on toiminut Blue Jacketsin toimitusjohtajana vuodesta 2013 alkaen.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jackets on solminut monivuotisen jatkosopimuksen seuran GM Jarmo Kekäläisen kanssa. Uudet sopimukset saivat myös John Davidson ja Bill Zito.

Columbus Blue Jackets on tiedottanut tehneensä monivuotisen jatkosopimuksen GM Jarmo Kekäläisen kanssa. Samalla organisaatio kertoo sen solmineen niin ikään monivuotiset jatkosopimuksen urheilutoiminnan johtaja John Davidsonin ja kakkos-GM Bill Ziton kanssa.

Blue Jackets nimitti Kekäläisen seuran GM:ksi helmikuussa 2013 tehden hänestä NHL:n historian ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan eurooppalaissyntyisen GM:n.

Hänen alaisuudessaan Blue Jackets on viimeisenä kahtena vuotena yltänyt runkosarjassa historiansa parhaisiin kausiin. Vain Washington Capitals, Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightning ovat keränneet Blue Jacketsia enemmän runkosarjavoittoja tuona aikana. 

Kekäläinen toimi Jokerien toimitusjohtajana vuosina 2010-2013. Tätä ennen hän oli toiminut St. Louis Bluesin organisaatiossa pelaajatarkkailun johtajana ja apulais-GM:nä. 

Urheilutoiminnan johtaja Davidson on toiminut tehtävässään lokakuusta 2012 asti. Hän on myös hoitanut samaa roolia St. Louis Bluesissa vuosina 2016-2012. Pelaajaurallaan Davidson edusti hänet varanneen Bluesin lisäksi myös New York Rangersia. 

Apulais-GM:stä kakkos-GM:ksi ylennetyn Ziton Blue Jackets palkkasi elokuussa 2013. NHL-organisaation ja Kekäläisen auttamisen lisäksi hän on toiminut pestinsä aikana myös Blue Jacketsin AHL-farmi Cleveland Monstersin toimitusjohtajana. Seura voitti AHL:n mestaruuden kaudella 2015-2016.

» Lähetä palautetta toimitukselle