Bill Guerin vahvistamaan Dallas Starsia

NHL / Uutinen
Monien seurojen havittelema, NHL:n parhaisiin voimahyökkääjiin kuuluva Bill Guerin on allekirjoittanut sopimuksen Dallas Starsin kanssa.

Guerin allekirjoitti Starsin kanssa viiden vuoden sopimuksen, jonka arvoksi ilmoitettiin 45 miljoonaa dollaria. Otsikoihin Guerin nousi pari vuotta sitten pelatessaan Edmontonissa, jossa hän yhdessä Doug Weightin ja Ryan Smythin kanssa muodosti erään NHL: parhaista ketjuista.

Viime kausi Bostonissa oli myös erittäin onnistunut. Guerin viimeisteli runkosarjassa 41 maalia ollen NHL:n toiseksi paras maalintekijä. Vahvoilla näytöillä irtosi myös paikka olympiahopeaa voittaneesta Yhdysvaltojen joukkueesta.

Huolimatta isosta koostaan on Guerin myös erinomainen luistelija, jolla on myös hyvä laukaus. Dallas saakin miehestä oivan lisän maalintekijäosastolleen.

"Mielestäni hän olisi voimahyökkääjän prototyyppi missä tahansa joukkueessa. Hän on näyttänyt kaikissa aiemmissa seuroissaan pystyvänsä sopeutumaan juuri siihen pelityyliin, mitä valmentaja häneltä edellyttää. Hän pystyy tarvittaessa pelaamaan kummassa tahansa laidassa. Katsoimme, että vapaista agenteista juuri hän soveltuu parhaiten meidän joukkueeseemme, sillä tarvitsimme juuri laituria. Arviomme mukaan hän tuo Starsiin täyden paketin kokoa, nopeutta ja maalitekovoimaa", kertoi Guerinin hankinnasta tyytyväisenä Starsien GM Armstrong .

DallasStars.com

» Lähetä palautetta toimitukselle