André Burakovskylla leikkausta vaativa ylävartalovamma

NHL / Uutinen
Burakovsky ehti pelata ottelusarjan kahdessa ensimmäisessä pelissä ennen loukkaantumistaan.
Kuva © Getty Images
Washington Capitalsin hyökkääjä André Burakovsky on ylävartalovamman vuoksi sivussa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen lopuista otteluista.

Washington Capitals joutuu pärjäämään loput ottelut Columbus Blue Jacketsia vastaan ilman André Burakovskya. 23-vuotiaalla hyökkääjällä on pientä leikkausta vaativa ylävartalovamma, kertoo päävalmentaja Barry Trotz lausunnossaan.

Trotzin mukaan on mahdollista, että Burakovsky olisi pelikunnossa myöhemmillä kierroksilla, jos Capitals etenee jatkoon. Burakovsky loukkantui toisessa ottelussa Boone Jennerin taklauksen seurauksena.

Burakovskyn paikan kakkosketjussa Nicklas Bäckströmin ja T.JOshien rinnalla on saanut tulokashyökkääjä Chandler Stephenson.

− Stephenson on todella älykäs pelaaja, hän luistelee äärimmäisen hyvin ja pystyy pelaamaan erilaisissa rooleissa, päävalmentaja Trotz kehui nuorta hyökkäääjäänsä.

− Tuntuu epätodelliselta pelata Bäckströmin ja Oshien kaltaisten taitureiden kanssa. He tekevät oman pelini helpoksi. Minun tarvitsee vain luistella riittävästi, kommentoi Stephenson saamaansa tilaisuutta.

» Lähetä palautetta toimitukselle