Aki Heino Helsingin IFK:hon

LIIGA / Uutinen
Forssan Palloseurassa alkukauden pelannut puolustaja Aki Heino on Jatkoajan saamien tietojen mukaan solminut viikon mittaisen tryout-pestin Helsingin IFK:n riveihin.

Loistavan alkukauden Mestiksessä Forssassa pelannut Heino pääsee jälleen näyttämään kykyjään liigajäille. Aiempaa liigakokemusta Heinolla löytyy kasvattajaseuransa Hämeenlinnan Pallokerhon riveistä, jossa hän pelasi kahden kauden aikana liigatasolla.

Heinon kausi on tähän mennessä sujunut positiivisissa merkeissä. Ykkösparissa yhdessä Samuli Kivelän kanssa pelaava Heino on pakkiparista se hyökkäävämpi, kun taas Kivelä jää varmistamaan. Heino on ehdotonta Mestiksen puolustajien kermaa kiekollisessa pelissä ja kiekon ylöstuonti sujuu muitta mutkitta. IFK:n löytäessä Heinolle pakkipariksi stay-at-home tyyppisen puolustajan, tulee Heino olemaan arvokas joukkueelleen. Heinon voi löytää myös Mestiksen pistepörssin sijalta 10, joka tekee hänestä puolustajien pistekuninkaan.

Viikon mittaisen koeajan jälkeen IFK tekee päätöksen pestaako se Heinon loppukaudeksi. Joukkueiden väliseen sopimukseen ilmeisesti liittyy myös jonkin IFK-puolustajan liittyminen FPS:n riveihin määrittelemättömäksi aikaa. FPS:ssa pelaa myös tällä hetkellä peliaikaa hakemassa Juuso Riksman

» Lähetä palautetta toimitukselle