KÄR - ILV
TAP - LUK
FLA - ARI 1.00
NJD - BOS 1.00
CAR - TBL 1.00
MTL - NYI 1.30
STL - DET 2.00
NSH - PIT 2.00
CHI - PHI 2.30
DAL - COL 2.30
CGY - OTT 3.00
EDM - CBJ 3.00
VGK - WPG 4.00
LAK - SJS 4.30

Aatu Hämäläinen jatkaa karhunutussa

MESTIS / Uutinen
Aatu Hämäläinen (oik.) on pelannut IPK:n kummallakin Mestis-kaudella isossa roolissa.
Kuva © Janne Falck
Iisalmen Peli-Karhut pääsi yhteisymmärrykseen kokeneen Aatu Hämäläisen kanssa. Sopimus on kestoltaan yksivuotinen.

Aatu Hämäläinen, 31, tuli seuraan koeaikasopimuksella kesällä 2016. Miehen pelillinen taso oli arvoitus monelle, vaikka meriittilista oli vakuuttava. Koeajan läpäistyään mies palkittiin vuoden mittaisella sopimuksella, nyt mies palkitsee iisalmelaisen kiekkoyleisön kolmannella vuoden sopimuksellaan.

Hämäläisen jälki oli myös toisella IPK-kaudellaan vakuuttavaa, kun tehoja syntyi yhtä paljon kuin edeltävä kaudella, loppulukemiksi jäi 8+28. Pudotuspeleissä vanhempi Hämäläisten veljeksistä näytti tietä kokemattomalle iisalmelaisryhmälle ja latoi tehot 2+5. 

Hämäläinen pohti myös pelaamista ulkomailla, mutta hyvät suhteet seuraan saivat yhdessä laadukkaan kokonaispaketin ohella vaa'an kääntymään IPK:n hyväksi.

– Pelaaminen ulkomailla olisi vaatinut perheelliselle aika täydellisen sopimuksen. Olen viihtynyt IPK:ssa todella hyvin ja oppinut tuntemaan seuran väkeä aivan pienimmistä vanhempiin, joten uran jatkaminen IPK:ssa tuntuu hyvältä, kertoo Hämäläinen IPK:n nettisivuilla.

Hämäläinen uskoo IPK:n jatkavan kuudennen kenttäpelaajan avulla sijoituksen parantamista edellisestä kaudesta.

– On hienoa pelata sarjan parhaimman kotiyleisön edessä. Kevään SaPKo-sarjassa oli Kankaan otteluissa upea tunnelma, jota riitti hyvin myös runkosarjassa, kiittelee Hämäläinen yläsavolaista kiekkoyleisöä IPK:n nettisivuilla.

IPK:lla on omia sopimuspelaajia 21, joista kaksi on maalivahteja. Iisalmen Peli-Karhujen toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola näkee joukkueen olevan lähes valmis kauteen.

− Joukkue on nyt lähes valmis, lukuun ottamatta yhteistyöseura KalPasta tulevia lainapelaajia, iloitsee Ylisipola.

» Lähetä palautetta toimitukselle