Šipatšov nousee Golden Knightsin kokoonpanoon - Haula loukkaantuneiden listalle

NHL / Uutinen
Erik Haula pudotti eilen hanskat ensimmäistä kertaa NHL-urallaan.
Kuva © Getty Images
Vegas Golden Knights kohtasi eilen Detroit Red Wingsin ja kärsi historiansa ensimmäisen häviön.

Huonot uutiset eivät jääneet siihen: tänään Sportsnetin toimittaja Chris Johnston kertoi, että Golden Knightsin suomalaisvahvistus Erik Haula on täytynyt sijoittaa loukkaantuneiden listalle. Hänen paluustaan ei ole vielä tietoa, eikä vammoista ole kerrottu sen enempää.

SinBin Vegasin mukaan Haulan on nähty liikkuvan lauantaina polvituen kanssa. Osa kuitenkin epäilee, että loukkaantumisella voi olla jotain tekemistä myös eilisessä pelissä nähdyn tappelun kanssa:

Keskialueella kismaa herättäneestä taklauksesta alkanut tappelu ei päättynyt Haulan osalta hyvin, kun Red Wingsin Tomas Tatar pääsi niskan päälle ja onnistui lataamaan muutaman isomman iskun suoraa suomalaislaiturin kasvoihin.

Haulan siirtäminen loukkaantuneiden listalle vapauttaa kokoonpanossa yhden paikan. Golden Knights reagoi nopeasti, sillä Vadim Šipatšov osallistui harjoituksiin jo tänään Brendan Leipsicin ja Tomas Nosekin rinnalla.

Haulan loukkaantuminen antaa Golden Knightsille lisää aikaa ratkoa kokoonpanotilannettaan, joka on alkukauden aikana osoittautunut hyvin kinkkiseksi. Joukkueessa on edelleen ylitarjontaa puolustajista, minkä vuoksi Šipatšov joutui aloittamaan kauden AHL:ssä.

Tällä kaudella neljässä pelissä 1+1 tehot tehneen Haulan menettäminen on joka tapauksessa iso takaisku.

» Lähetä palautetta toimitukselle