Ässien joukkue valmiina kauteen - Makkonen jatkaa patapaidassa

LIIGA / Uutinen
Makkonen tuo kokemusta ässäryhmään.
Kuva © Saana Hakala
Jussi Makkonen jatkaa Ässien riveissä yksivuotisella jatkosopimuksella.

Kaksi edelliskautta Ässissä kiekkoillut Jussi Makkonen pelaa porilaisryhmässä myös ensi kaudella. 33-vuotias hyökkääjä iski viime kaudella runkosarjassa 45 ottelussa tehot 9+14. Pudotuspeleissä hän keräsi seitsemässä ottelussa kolme syöttöpistettä.

− Halusimme joukkueeseen lisää kokemusta. Makkonen on johtava sekä esimerkillinen pelaaja sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi jatkaa meillä, kommentoi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

− Ässät oli minulle selkeä ykkösvaihtoehto. Olen viihtynyt täällä kahden vuoden ajan erittäin hyvin. Tiedän, mitä pystyn antamaan joukkueelle ja valmennus tietää ja tuntee minut, totesi Makkonen.

Makkosen sopimuksen myötä Ässillä on sopimukset 27 pelaajan kanssa, eikä ryhmään odoteta enää tulevan lisävahvistuksia ennen kauden alkua.

− Meillä on erittäin iskukykyinen joukkue kasassa. Kasassa on sopiva koostumus liikkuvuutta ja kiekollista taitoa sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Myös Jussi Makkosen myötä meillä on hyvä sekoitus kokemusta sekä huipputason lahjakkuutta joukkueessa. Sen takia pelaajamuutoksia tuskin tulee ennen kauden alkua, Korpisalo kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle