Hyökkääkö Jokerit?

LIIGA / Ennakko
Jokerit ja JYP iskevät vain vajaa vuorokausi edellisen ottelun jälkeen taas yhteen. Onko Jokerit tällä kertaa hereillä ottelun alusta asti? Yrittääkö JYP jälleen prässätä hurrikaanin lailla?

Ratkaisun paikat

Jokerit oli avausottelussa kaksi erää hallitsevampi osapuoli ja se oli pitkään lähempänä voittoa. Puolustajien hölmöily maksoi kuitenkin voiton. Helsinkiläiset tulivat otteluun huonosti valmistautuneena ja JYPin todella kova prässäys piti puolustajat todella ahtaalla. Jyväskyläläisten telaketjuosasto pääsi etenkin ottelun alussa todella hyvin pakkien ihon alle.

Kovan paineen alla koko jokeripuolustus sortui todella isoihin virheisiin, joista JYP ei tosin keskiviikkona vielä onnistunut viimeistelemään. Samankaltaiseen avauserään Jokereilla ei kuitenkaan ole torstaina enää varaa. Vaikka puolustuspeli parani ottelun loppua kohden, maksoi pakkien hölmöily ottelun voiton jatkoajalla, kun harvoin virheitä tekevä Jeremy Dehner hölmöili omassa päässä.


Arkaileeko Ilari Filppula edelleen taklaustilanteissa?

Viimeiset kaksi erää Jokerit kuitenkin hallitsi ottelua, kun se nosti karvauspeliään selvästi. On mielenkiintoista nähdä, lähteekö Jokerit torstaina hyökkäämään rohkeammin heti alusta alkaen. JYP oli avausottelun toisen ja kolmannen erän pahasti vaijerissa, mutta tulikuuma Riku Helenius piti joukkuetta pystyssä vaikeilla hetkillä.

Kokoonpanot

Ellei jotakin yllättävää tapahdu, jatkavat molemmat joukkueet samoilla kokoonpanoilla.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Jokerit M S P
1.Ben Eaves 0 3 3
2.Ross Lupaschuk 0 3 3
3.Josef Boumedienne 1 2 3
4.Markus Nordlund 2 1 3
5.Ilari Filppula 1 2 3
JYP M S P
1.Jani Tuppurainen 2 5 7
2.Éric Perrin 2 3 5
3.Miika Lahti 1 3 4
4.Tuomas Pihlman 1 2 3
5.Petr Hubacek 0 3 3

» Lähetä palautetta toimitukselle