Heti jatketaan

LIIGA / Ennakko
Pudotuspeleissä huilipäivät ovat vähissä. Sen saavat kokea erityisesti Blues ja Pelicans, jotka ahersivat puolivälieräsarjojaan seitsemän ottelun verran.

Ratkaisun paikat

Pelicans voitti sarjan ensimmäisen ottelun kotonaan. Suurin ansio kuuluu onnistuneelle ylivoimapelille sekä erityisesti ykkösketjulle Ryan Lasch-Tero Koskiranta-Arttu Luttinen. Ketju vastasi neljästä pelikaaniosumasta.


Ensimmäinen ottelu tarjosi tällaista pudotuspelitunnelmaa.

Huolenaihetta Pelicansille antoi maalivahti Niko Hovisen jääminen sivuun ensimmäisellä erätauolla. Joonas Kuusela pomputteli varsin paljon, mutta Pelicans-puolustus pystyi pitämään hyvin Bluesin pelaajat pois irtokiekoista.

Bluesin kannalta joukkue sai keskiviikkoisen ottelun loppuun sikäli tärkeän maalin, että se onnistui ohittamaan kertaalleen myös Kuuselan. Hovinen ehti päästää kaksi maalia ennen kuin jäi sivuun.

Myöskään Bluesin maalivahti vaihtui ensimmäisen ottelun aikana. Antti Ore joutui vaihtoon päästettyään kolme osumaa reilussa viidessä minuutissa. Patrick Galbraith pelasi huomattavasti paremmin.

Kokoonpanot

Oletettavasti keskiviikon ottelun lopettaneet maalivahdit aloittavat toisessa ottelussa.

Pelicansin riveistä varmuudella on pois Jan Platil. Bluesin varmat poissaolijat ovat Petri Koivisto, Jani Hakanpää, Petri Lammassaari ja Camilo Miettinen.

Epävarmoja tapauksia ovat Bluesin Jari Sailio sekä Ari Vallin.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Blues M S P
1.Joakim Eriksson 1 4 5
2.Mika Hannula 1 4 5
3.Toni Kähkönen 3 1 4
4.Roope Talaja 4 0 4
5.Juuso Ikonen 1 2 3
Pelicans M S P
1.Ryan Lasch 2 6 8
2.Jan Latvala 4 3 7
3.Tero Koskiranta 2 4 6
4.Radek Smolenak 4 1 5
5.Arttu Luttinen 3 1 4

» Lähetä palautetta toimitukselle