Ilves sähläsi vähemmän

LIIGA / Raportti
Lappeenrannan turnauksen viimeinen ottelu SaiPan ja Ilveksen välillä ei juurikaan tarjonnut hienouksia kummankaan joukkueen osalta. Ilves oli sen verran terävämpi, että ansaitsi täysin voittonsa.

SaiPan ja Ilveksen ottelu ei tarjonnut harjoituspeliin vaivautuneelle yleisölle kovinkaan paljon nähtävää. Harhasyötöt ja heikko kiekonkäsittely olivat enemmän kuin yleisiä pelin jokaisessa erässä.

Ilves oli varsinkin ylivoimilla huomattavasti terävämpi ja parempi kiekollisessa pelissä, että ansaitsi voittonsa. Varsinkin Ilveksen ykkösketju Mark Leen johdolla pyöritti ylivoimaa vaarallisesti aina kentällä ollessaan.

SaiPa sai enemmän ylivoimamahdollisuuksia kuin Ilves, mutta ylivoimissa ei ollut päätä eikä häntää. Keltamustien kiekollinen pelaaminen oli läpi ottelun muutenkin varsin vaatimatonta. Vaikka Miika Wiikman Ilveksen maalilla torjuikin lähes kaksi kertaa enemmän kuin virkaveljensä Jere Myllyniemi SaiPan maalilla, niin SaiPan todelliset maalintekopaikat olivat laskettavissa yhden käden sormilla. Nekin tilanteet jotka SaiPa onnistui luomaan, Wiikman torjui eleettömän varmasti.

Turnauksen pronssiottelu päättyi siis ansaitusti Ilveksen voittoon ja SaiPan osaksi jäi turnauksen viimeinen sija.


SaiPa konttasi Kisapuistossa.
Turo Ulvinen - http://www.thudesign.com

SaiPalla paljon parannettavaa

Kotijoukkueen osalta ei turnauksesta jäänyt paljon kerrottavaa, sillä kahdessa ottelussa aikaan saatu yksi maali kertoo kaiken joukkueen ongelmista. Omassa päädyssä SaiPalla ei ollut Ilvestäkään vastaan suuriakaan vaikeuksia, mutta jos maalintekopaikkoja ei saada luotua, niin hyvästä puolustamisesta ei ole juurikaan apua.

Ilves sen sijaan paransi turnauksen edetessä varsinkin erikoistilannepelaamistaan ja muutenkin pelaamisen taso nousi mitä pidemmälle turnaus eteni. Varsinkin Ilveksen nuoriso-osasto osasto esitti turnauksessa vahvoja otteita.

Kokoonpanot

SaiPa

Anssi Löfman - Jarno Koskiranta - Jesse Saarinen

Juha Koivisto - Markku Flinck - Jesse Mankinen

Petri Koskinen - Ville Koho - Tomi Leivo

Jere Elo - Juuso Kaijomaa - Toni Rehunen

Mikko Pukka - Simon Backman

Pauli Levokari - Lauri Taipalus

Samuli Piipponen - Per Savilahti-Nagander

Jere Myllyniemi

(Richard Ullberg)

Ilves

Masi Marjamäki - Mark Lee - Jesse Niinimäki

Ville Korhonen - Matias Myttynen - Michael Keränen

Matias Sointu - Henri Tuominen - Jaakko Pellinen

Jesper Kokkonen - Mikael Kuronen - Teemu Huhtala

Ville Koistinen - Arto Tukio

Ryan Glenn - Konsta Mäkinen

Martti Järventie - Jyrki Jokipakka

Niko Peltola

Miika Wiikman

(Sami Aittokallio)

» Lähetä palautetta toimitukselle