HPK onnistui nollaamaan selkäsaunansa

LIIGA / Raportti
Juuse Saros saalisti HIFK:ta vastaan tililleen nollapelin.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
HPK kukisti lauantaina HIFK:n maalein 1-0 (0-0, 1-0, 0-0). Hämeenlinnalaiset olivat tehneet melkoisen tason noston perjantain ottelun jälkeen, jolloin Kerho sai HIFK:lta selkäänsä rumin 6-0- lukemin.

HPK näytti lauantaina hyvää esimerkkiä jääkiekkoilusta. HPK ja HIFK kohtasivat toisensa eilenkin Helsingissä ja silloin HIFK oli selkeästi parempi ja hassutteli lepsusti pelannutta hämeenlinnalaisseuraa 6-0- luvuilla.

HPK oli onnistunut kuitenkin ottamaan hienosti itseään niskastaan kiinni perjantain pelin jälkeen ja lauantaina joukkue taisteli kotiareenallaan HIFK:ta vastaan upeasti ja kukisti helsinkiläisseuran tuloksella 1-0.

HIFK:n päävalmentaja Raimo Summanen kehui HPK:ta lauantain pelin jälkeen.

- Hyvää esimerkkiä urheilusta. Homma jatkuu aina, tuloksesta riippumatta. Mekin pelasimme paremmin kuin Helsingissä, mutta HPK oli hyvä ja kamppaili sielulla, Summanen kommentoi.

Niin kuin lauantain lopputuloksestakin voi jo päätellä, Kerhon voitto ratkesi pienillä marginaaleilla.

- Pienet erot ja näin kävi nyt. Kaikki pelaajat jättivät kuitenkin kaikkensa jäälle ja se on silloin hyvä, Summanen sanoi.

HPK ja HIFK taistelivat hienosti

HPK:n ja HIFK:n välinen lauantainen taisto oli tasainen. Kerhon voitto ratkesi joukkueen hyvään työmoraaliin, taisteluun ja puolustuspelaamiseen. Myös Pallokerhon maalilla torjunut Juuse Saros loisti ottelussa, vahti nappasi tililleen nollapelin ja torjui pelissä yhteensä 20 kertaa.

- Huikea ottelu mielestäni molemmilta joukkueilta. Erittäin hyvää taistelua, oli varmasti erittäin viihdyttävä jääkiekkopeli molemmilta, Kerhon päävalmentaja Pasi Arvonen analysoi lauantaista peliä.

HPK:n ainoaksi jääneen osuman maalasi pelin kakkoserässä Juha Kiilholma ylivoimalla. Yksikin tehty maali riitti tällä kertaa Kerholle voittoon.

Arvonen kehui joukkuettaan pelin jälkeen, etenkin sen tason noston vuoksi, jonka joukkue oli tehnyt perjantain selkäsaunan jälkeen.

- Olen tosi ylpeä joukkueestamme. Eilisiltana ja viime yönä pelin jälkeen ollaan tehty töitä ja selkeä tason nosto löytyi, Arvonen mairitteli.

- Olen ennen kaikkea tyytyväinen tason nostoon eilisestä. Sitä kyllä jouduttiin pumppaamaankin.

Arvosta miellytti myös Kerhon hyvä taistelu.

- Kyllä pikku hiljaa on ymmärrettävä ettei näitä kolmea pistettä saa, jos peli ei ole tuon näköistä. Taistellaan jokaisesta kiekosta. Huikeaa myös, että Sarokselle tuli nollapeli, Arvonen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle