Bluesin vuoro jäädä nollille

LIIGA / Raportti
Blues joutui polvistumaan Lakersia vastaan.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Bluesin ja Växjö Lakersin viikon toinen kohtaaminen päättyi ruotsalaisvoittoon. Växjö Lakers onnistui maalinteossa kahdesti ottelun päätöserässä ja vei 2-0-voiton.

Blues-maalilla pelannut Mikko Koskinen joutui antautumaan kertaalleen. Dennis Rasmussen pääsi suoraan rangaistusaitiosta läpiajoon, kun Arto Laatikainen ei onnistunut pysäyttämään Kristofer Berglundin purkukiekkoa.

Muuten Koskinen oli huomattavasti paremmassa vireessä kuin viime viikolla ottelussa Admiral Vladivostokia vastaan. Hän pysäytti Lakersin suomalaispelaajien yrityksistä muun muassa Jani Lajusen one-timerin sekä Tomi Kallion rangaistuslaukauksen.

Bluesin peli on ollut vaihtelevalla tasolla harjoitusotteluissa. Maalinteko ei ole ollut helppoa, sillä kyseessä oli jo toinen kerta, kun Blues jäi ilman osumaa. Aikaisemmin hyvin toiminut ylivoima oli tänään heikompaa. Toki ykkösylivoimaan kuuluva puolustaja Joonas Jalvanti oli tänään lepovuorossa.

Bluesin kokoonpano:
Teemu Rinkinen - Kim Hirschovits - Daniel Widing <br>Tommi Huhtala - Tomi Sallinen - Miro Aaltonen <br>Ilmari Pitkänen - Siim Liivik - Juuso Ikonen <br>Eetu Pöysti - Nico Nyberg - Robert Rooba

Niklas Tikkinen - Kalle Kaijomaa <br>Olli Malmivaara - Arto Laatikainen <br>Mikko Kuukka - Jere Seppälä <br>Santeri Arousva - Joonas Valkonen

Mikko Koskinen (Lars Volden)

» Lähetä palautetta toimitukselle