Blues voitti AIK:n

Blues esiintyi kotiyleisölleen ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Vastassa oli Ruotsin Allsvenskanissa pelaava AIK. Blues vei lopulta voiton maalein 4-2.

Joonas Nättinen vei Bluesin johtoon puolittaisesta läpiajosta ylivoimalla jo ottelun kolmannella minuutilla. AIK tuli tasoihin niin ikään ylivoimalla jo muutama minuutti myöhemmin Richard Gyngen maalilla.

Toisessa erässä moilemmat osuivat niin ikään kerran. Bluesin osumasta vastasi Miika Huczkowski ja AIK:n tasoituksesta Oscar Ahlström. Blues siirtyi vielä erän viimeisellä minuutilla johtoon: maalintekijänä Ville Lajunen Roope Rannan upeasta syötöstä.

Kolmannessa erässä AIK ei saanut kunnon tilanteita aikaiseksi. Joukkue otti maalivahdin varsin aikaisin pois, mutta pyristely päättyi Jani Lajusen tyhjiin tekemään osumaan.

Kokonaisuutena Bluesin peli oli parempaa kuin Kuopion turnauksessa. Erityisesti joukkueen nuoriso-osasto kunnostautui pelaten hyvin. Ranta väläytteli harhautuksillaan jo ennen syöttöpistettään. Puolustaja Aleksi Laakso pelasi varman pelin.

Blues ja AIK kohtaavat uudestaan torstaina.