Tappara ja JYP vastakkain Hakametsässä

LIIGA / Ennakko
Tampereella nähdään illalla kahden keskikastin joukkueen välienselvittely, kun Tappara (6.) saa vieraakseen JYPin (5.). Eroa joukkueilla on ennen illan kamppailua vain kolme pistettä. On siis sanomattakin selvää että ottelusta on tulossa äärimmäisen tasaväkinen taisto.

Kumpikin joukkue on kuulunut viime aikoina liigan kuntopuntarin kärkikaartiin, mutta tiistain kierroksella molemmat poistuivat kaukalosta tappio niskassaan ja vaisu esitys takanaan.

Michaud palaa kirvespaitaan

Hyvässä torjuntavireessä viime kierrokset kiekkoa kopannut Mika Lehto reväytti tiistaina nivusensa ja huilaa 1-4 viikkoa. Sasu Hovin aisapariksi on nostettu Mestiksen Ahmoissa loistavia otteita esitellyt Alfie Michaud, joka nähtäneen heti myös maalipuiden välissä. Toivottavasti miehen loisto-otteet säilyvät, vaikka pelipaita vaihtuu.

Tiistaina Helsingissä Tappara oli vastaantulija. Kuudetta peräkkäistä voittoa hakemaan lähteneet kirvesrinnat jäivät jalkoihin mm. liikkeessä, ja Lehdon loukkaantuminen hautasi viimeistään toiveen voittoputken jatkumisesta.

Lehtoa lukuunottamatta Tappara saanee jalkeille parhaan mahdollisen miehityksensä.

Jyväskyläläisten pisteputki tylysti poikki

JYP otti tiistaina kuokkaan kotikaukalossaan Porin Ässiltä, ja peräti 14 ottelua kestänyt pisteputki katkesi. Mielenkiintoista nähdä kuinka sisuuntuneena hurrikaanipaidat luistelevat Hakametsän askiin, vai onko vaisun esityksen jälkeen tullut Ässät-tappio merkki ajoittaisesta pelivireen menettämisestä?

JYP on ollut tällä kaudella tehokas joukkue tekemään maaleja, mutta puolustuspeliään viime aikoina tiivistänyttä Tapparaa vastaan se ei tule olemaan helppoa. Paljon onkin kiinni viime aikoina pisteillä mässäilleiden ulkomaalaisvahvistusten Tomas Chlubnan ja Eric Perrinin osumatarkkuudesta.

Suurin loukkaantumissuma hellitti otteensa jyväskyläläisistä jo tiistain otteluun, mutta illan kamppailusta ovat sivussa vielä puolustuskaluston Jani-Matti Loikala sekä Angel Nikolov.

» Lähetä palautetta toimitukselle