Nenä on vielä pinnalla

LIIGA / Ennakko
SaiPan epätoivoisen oloinen taistelu paikasta auringossa jatkuu tiistai-iltana Jokerien kohtaamisella. Jos sputnikit meinaavat vielä saada panosta myös jäljellä oleviin peleihin, niin on vain yksi mahdollisuus, voitto.

Kolme peräkkäistä tappiota kauden tärkeimpien pelien ollessa käsillä on asia, jonka monet muistavat varmasti pitkään. SaiPa on ollut usein johdossa näissä peleissä ja se tekee tappioista vielä tuskaisemmat. Mutta kuten vanha fraasi sanoo, niin kauan kun on pelejä jäljellä on myös toivoa. Mihin sitä toivoa on onkin sitten jo aivan eri asia.

Kuka tekisi maalit

SaiPan peli on ollut viimeiset pari viikkoa todellista taistelua elämästä ja kuolemasta. Kaukalossa pelaajat ovatkin antaneet kaikkensa, mutta kun maalien tekeminen on ollut vaikeampaa kuin SM-liigan voittaminen, niin minkäs teet. Kisapuiston jumalan, Vladimir

Machuldan poissaolo ei asiaa ainakaan auttanut. Kun Machulda saatiin kaukaloon JYP peliin niin paikkoja tuli, mutta syksyisen sormivamman jälkeen on "Vallunkin" viimeistely ollut tavallista tuskaisempaa.

Joukkue on selvästi muutamissa peleissä jännittänyt otteluiden tärkeyttä ja tämä onkin vienyt rentouden otteista. Nyt SaiPan pelaajien pitäisikin kaivaa esiin sellainen asenne, että rennosti vaan ja jos se ei riitä niin yritettiin ainakin.

Loppuohjelmahan SaiPalla on todella vaikea ja näiden pelien voittaminen vaatiikin sitten onnistumista kaikilla osa-alueilla. Josko se alkukauden hurmos sieltä vielä purskahtaisi esiin...

Suuri ja mahtava

Jokerit on Lappeenrantaan saapuessaan aina kerännyt sankat katsojajoukot ja niin on käymässä jälleen. Narrit ovat peleissään jo selvästi keskittyneet pienten pudotuspeleissä tarvittavien asioiden hiomiseen ja siksi pelin taso on ailahdellut. Mutta kuten viime vuosi osoitti, niin runkosarjan viimeiset pelit eivät kerro mitään kärkijoukkueiden kunnosta.

Tässä Jokereiden virkamiesmäisyydessä onkin vaarana se että jos tiistai on se päivä jolloin ei nappaa pelata, niin tappio voi olla tosiasia. Mutta jos Jokereiden kaltaisen materiaalin omaava joukkue saa hiemankin peliä uomiinsa, niin silloin viedään keltapaitaisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle