Pelicans tavoittelee jälleen kotivoittoa takaa-ajoasemasta

LIIGA / Ennakko
Pääseekö pudotuspeleissä kukkaan puhjennut Ilkka Pikkarainen keskiviikkona kiinni maalikantaan myös kotikaukalossa?
Kuva © Jarno Hietanen
Lahden Pelicans lähtee tavoittelemaan sarjan tasoitusta kaaduttuaan kolmannessa ottelussa Tampereella omiin virheisiinsä. Kotonaan Pelicans on kuitenkin vahva ja valmis pistämään kapuloita Tapparan rattaisiin.

Kolmen ottelun jälkeen sarjaa 2-1 johtava Tappara koki viimekertaisella Lahden vierailulla karvaan tappion jatkoerässä. Kyseisiä jatkoerävoittoja Pelicans ehti napsia jo sarjassa HIFK:ta vastaan, joten ottelun edetessä varsinaisen peliajan ulkopuolelle, on Pelicans vahvoilla.

Lahtelaisten tulisi kuitenkin siirtää 60 minuutin jälkeen löytyvä terävyys myös varsinaiselle peliajalle, jos he mielivät tasoittaa ottelusarjan ja päästä pelaamaan vielä kerran kotonaan.

Vaikka Tappara onkin voittanut kaksi peliä kolmesta, ei tamperelaistenkaan leirissä olla suvereeneilla suorituksilla juhlittu. Kotivoitoissa kirvesrinnoille on molemmilla kerroilla riittänyt perussuoritus Pelicansin kompastuessa omiin typeryyksiinsä. Lahdessa asia on toisin, sillä Pelicans on todistanut olevansa vahva kotijoukkue.

Siinä missä Pelicansin tulee syttyä nopeammin, on myös Tapparan löydettävä jostain yksi vaihde lisää, jos se mielii kaataa taistelutahtoisen pelikaaniparven.

Seuraa Heitä

Juha-Pekka Pietilä #5 |

Puolustaja

Pietilä ei kolmessa ensimmäisessä ottelussa ole varsinaisesti esiintynyt edukseen. Jatkuuko sähellys myös neljännessä ottelussa, vai onko nuori puolustaja jo ottanut opikseen?

Josh Green #12 |

Keskushyökkääjä

Tapparan ykkössentteri iski sarjan avausmaalin, mutta sen jälkeen tilastoihin on kertynyt lähinnä jäähyminuutteja.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

» Lähetä palautetta toimitukselle