Jatkaako SaiPa voittokulkuaan?

LIIGA / Ennakko
Torstaina Lahdessa iskevät yhteen Pelicans ja SaiPa. Kuumassa vireessä oleva SaiPa kamppailee tiukasti pudotuspelipaikasta, kun puolestaan lahtelaiset tavoittelevat edelleen liigan kärkisijoja.

Kuntokäyrät

Helmikuun maajoukkuetauon jälkeiset ottelut ovat olleet vaikeita Pelicansille. Pussinokat ovat kärsineet tappiot Tapparalle ja Bluesille. Pelicans on tipahtanut sarjataulukossa takaisin kolmannelle sijalle, jossa se majailee tasapisteissä HIFK:n kanssa.

SM-liigan tämän hetken kovavireisin joukkue löytyy Lappeenrannasta. SaiPa on yltynyt neljän ottelun pituiseen voittoputkeen, jonka aikana se on kaatanut mm. HIFK:n ja Ässät. SaiPa taistelee pääsystä playoffien ensimmäiselle kierrokselle, ja tällä hetkellä lappeenrantalaisten kannalta sarjataulukko näyttää positiiviselta. SaiPa keikkuu juuri playoff-viivan yläpuolella, kymmenennellä sijalla, tasapisteissä TPS:n ja Lukon kanssa.

Pelicans ja SaiPa ovat kamppailleet toisiaan vastaan neljästi runkosarjan aikana. Näistä otteluista Pelicans on voittanut kolme ja SaiPa yhden.

Ratkaisun paikat

SaiPa luistelee torstai-iltana kaukaloon itsevarmana, latautuneena ja energisenä. Koko joukkue haluaa varmasti voittaa joka ikisen runkosarjasta jäljellä olevan ottelun, sillä taistelu playoff-paikoista on tiukkaa. Tiistaina voitonnälkää puhkuva SaiPa selätti HIFK:n. Nyt lappeenrantalaisjoukkue lähtee yrittämään samaa temppua Lahdessa. Illan isännillä ei ole varaa lähteä takki auki tulikuumaa lappeenrantalaisrymää vastaan.


SaiPa ja Saarinen haastavat torstaina Pelicansin.

Pelicansin heikkoutena kahdessa edellisessä ottelussa ovat olleet takerrellut syöttöpeli ja oikeiden ketjukoostumuksien löytäminen. Uudet vahvistukset ja loukkaantuneiden listalta palanneet pelimiehet ovat hiukan sekoittaneet turkoosipaitojen peliä. Kai Suikkasen on saatava ryhmänsä pelaamaan taas sitä tehokasta joukkuepeliä, jota Pelicansilta on tällä kaudella nähty.

Kokoonpanot

Kotijoukkueelta sivussa on ainoastaan puolustaja Aaron Brocklehurst. Tommi Paakkolanvaara ei pelannut viime lauantaina Bluesia vastaan, mutta torstaina hänet mahdollisesti nähdään taas tositoimissa kaukalon puolella.

SaiPan kokoonpanosta ulkona ovat loukkaantuneet Riley Armstrong ja Anssi Löfman.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

» Lähetä palautetta toimitukselle