Playoff-kiekko palaa Lahteen

LIIGA / Ennakko
Huiman runkosarjan pelannut Pelicans tekee paluun pudotuspeleihin parin vuoden tauon jälkeen. Vastustajakseen lahtelaiset saavat nälkäisen kärppälauman Oulusta.

Ratkaisun paikat

Kärpillä saattaa olla jopa pienoinen etulyöntiasema ensimmäiseen otteluun lähdettäessä. Kärpät kamppaili jo TPS:ää vastaan voitokkaasti kahden ottelun pituisen playoff-sarjan, joten vierasjoukkue on päässyt jo kevään pelien rytmiin. Pelicansin viimeisimmästä ottelusta on puolestaan kulunut jo täysi viikko.

Heti torstaina saadaan varmasti myös viitteitä siitä, miten Pelicans pystyy käsittelemään ennakkosuosikin paineita. Kauden alussa Pelicans oli nimenomaan haastaja, joka yllätti muut, mutta nyt asema on täysin erilainen. Pelicansista on tullut maalitaulu ja vastustaja, jonka muut haluavat voittaa.


Kiekko jäähän ja katse kohti kamppailua.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Kärppien on pyrittävä torstaina pelaamaan rohkeaa hyökkäyspeliä ja pitämään kiekkoa itsellään kohtalaisesti. Tällä tavalla vierailijat voivat saada hallintaa pelistä ja kasvattaa voittomahdollisuuksiaan huomattavasti. Myös fyysisyys ja kamppailutilannepelaaminen tulevat olemaan varmasti suuressa roolissa heti sarjan alusta saakka.

Kokoonpanot

Pussinokkien terveystilanne pudotuspeleihin lähdettäessä on hyvä. Niko Hovinen on nyt täydessä kunnossa ja Aaron Brocklehurst teki myös paluun kokoonpanoon runkosarjan lopussa. Ainoa loukkaantumisista kärsivä pelikaani tällä hetkellä on Jan Platil.

Kärppien tilanne kokoonpanoviritelmiä ajatellen ei ole aivan niin ruusuinen kuin turkoosipaitaisella lahtelaisryhmällä. Kärppien kokoonpanosta sivussa ovat Joonas Donskoi, Atte Ohtamaa ja kevään pelit missaava Joonas Kemppainen.

Muuta

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Pelicans M S P
1.Arttu Luttinen 2 3 5
2.Markus Seikola 2 3 5
3.Justin Hodgman 1 3 4
4.Ryan Lasch 3 1 4
5.Vili Sopanen 2 2 4

» Lähetä palautetta toimitukselle