Pelicansilla mahdollisuus palata voittojen tielle

LIIGA / Ennakko
Kärpät tasoittivat Oulussa voitot ja Kärppien epäilijät saivat pienen näpäytyksen. Kolmas ottelu pelataan jälleen Lahdessa ja Pelicansilla on toinen mahdollisuus napata kotivoitto.

Ratkaisun paikat

Pelicansin maalivahtipeli ja erityisesti Niko Hovisen lonkka on pyörinyt spekulaatiossa jo pitkään. Joonas Kuusela pelasi kelpo pelin Oulussa, mutta riittääkö nuoren maalivahdin kelvolliset suoritukset voittoon ahnetta kärppälaumaa vastaan? Kärppien Johan Backlundin otteet ovat myös olleet epävarmoja, joten Kärpätkään eivät lähde otteluun ilman maalivahtihuolia.

Ottelun alut ovat olleet molemmissa pelatuissa otteluissa aina kotijoukkueiden juhlaa. Ensimmäisessä ottelussa Pelicans painoi hurjana päälle ensimmäisestä minuutista lähtien ja Kärpät toimivat Oulussa samoin. Ensimmäinen maali voidaan iskeä jälleen avausminuuteilla ja näin toinen joukkue voi heti saada etulyöntiaseman.


Maalipaikkoja Oulussa riitti, mutta voitto maali iskettiin Kuuselan selän taakse vasta jatkoerässä.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Ylivoimapeli on ollut molemmissa pelatuissa otteluissa enemmän tai vähemmän suuressa asemassa. Oulussa Pelicans ei onnistunut tekemään yhtään ylivoimamaalia Oulussa, Kärpät tekivät yhden puhtaan ylivoimamaalin ja toisen iskivät kaksi sekuntia ylivoiman päätyttyä. Lahdessa ensimmäisessä ottelussa Pelicans teki peräti neljä ylivoimamaalia. Tiukassa ottelusarjassa Pelicansin täytyy saada parannettua erikoistilannepeliään Oulussa esitetystä.

Kokoonpanot

Pelicansilla arvuuttelun varaan jää Niko Hovisen pelaaminen. Suurella todennäköisyydellä maalilla torjuu Joonas Kuusela.

Kärpillä kokoonpanoon tulee uusia miehiä, kun Miikka Salomäki on saanut kärsittyä yhden ottelun pelikieltonsa ja Atte Ohtamaa pelaa jälleen toivuttuaan käsivammasta. Ohtamaa korvaa heikosti esiintyneen Jan Snopekin ja Salomäki vie kokoonpanosta paikan Tomi Körköltä.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Pelicans M S P
1.Justin Hodgman 2 4 6
2.Markus Seikola 1 5 6
3.Ryan Lasch 3 2 5
4.Tero Koskiranta 2 2 4
5.Arttu Luttinen 2 2 4
Kärpät M S P
1.Jozef Stümpel 2 4 6
2.Joonas Komulainen 2 2 4
3.Ilkka Mikkola 0 3 3
4.Joonas Donskoi 1 2 3
5.Ivan Huml 0 3 3

» Lähetä palautetta toimitukselle