BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Pystyykö Pelicans saamaan jo toisen kerran Jokereiden halutun päänahan?

LIIGA / Ennakko
Pelicans ja Jokerit kohtaavat perjantaina jo kolmannen kerran tällä kaudella. Kotijoukkue on aina voittanut, joten voitot ovat keskinäisissä otteluissa tasan.

Kuntokäyrät

Kotijoukkue Pelicans on jatkanut viime otteluissa hyvää lentoaan. Viimeisimmistä viidestä ottelusta joukkue on hävinnyt vain kerran, juuri Jokereille. Kotonaan pelikaaniparvi on hävinnyt vain kauden avausottelussaan Bluesille.

Jokereiden hyvä syyskuun vauhti on kääntynyt laskuun ja viimeisistä viidestä ottelusta voittoja on kertynyt vain kaksi. Jokerit onnistui kaatamaan JYPin kotonaan viime tiistaina.

Ratkaisun paikat

Kotijoukkueen iskun paikka lienee erikoistilannepelaamisessa. Jokereiden alivoima on tilastoissa viimeistä edellä, ja varsinkin nyt kun Matias Loppi on tervehtynyt ylivoimaa pyörittämään, erikoistilannepelaaminen on kotijoukkueelle hyvä ase.

Jokereiden ylivoima on liigan keskikastia, kun taas sitä vastaan pelaava Pelicansin alivoima on liigan paras. Narrien ylivoimaa ei sovi kuitenkaan vähitellä, sillä Ilari Filppulan kaltaiset pelimannit voivat tehdä kiekon kanssa mitä vain.

Jokerien Jarkko Ruutu laittoi viimeksi koko Pelicans-pakan aivan sekaisin. Turhautuneena Joonas Järvinen otti suihkukomennuksen ja Kari Sihvonen yritti haastaa Ruutua tappeluun useaan otteeseen. Pääseekö Ruutu jälleen vastustajan ihon alle vai sortuuko hän tyhmiin jäähyihin?

Kokoonpanot

Pelicans pääsee lähtemään otteluun suht terveellä porukalla. Ainoastaan Jyri Marttinen puuttuu ottelusta, hänen tilalleen nousee nuori Joonas Hurri. Pelicansin nelosketjussa voidaan tulla näkemään tuttua rotaatiota ottelun aikana, muuten joukkueen pelipakka on koossa.

Jokereiden terveystilanne on puolestaan synkänlainen. Avainpelaajista muunmuassa Ben Eaves ja Janne Lahti ovat sairastuvalla.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Pelicans M S P
1.Vili Sopanen 6 3 9
2.Jarkko Immonen 1 6 7
3.Janne Tavi 2 5 7
4.Justin Hodgman 0 4 4
5.Max Wärn 3 1 4
Jokerit M S P
1.Riku Hahl 1 3 4
2.Henri Heino 1 1 2
3.Jani Rita 2 0 2
4.Antti Kerälä 1 1 2
5.Ossi Väänänen 1 1 2

» Lähetä palautetta toimitukselle