Kaakon taistelun toinen osa

LIIGA / Ennakko
Mikko Lehtonen oli yksi onnistujista eilisessä kamppailussa.
Kuva © Timo Savela
KooKoon ja SaiPan välisen avauskierroksen ottelu oli juuri sellainen kuin paikallisottelun kuuluukin olla. Tunnetta ja taisto ei ottelusta puuttunut. Sitä on odotettavissa myön lauantai-illan ottelussa.

Aina voittolaukaus kisaan venynyt ensimmäinen paikallistaisto saa toisen osansa tänä iltana Kouvolan Jäähallissa. Rennosti kauden avauksessaan pelannut KooKoon osoitti, että se pystyy haastamaan kokeneemman liigajoukkueen ja eilisen esityksen perusteella osoitti ettei se ole mikään heittopussi tulevalla kaudella.

SaiPan pelaamisessa näkyi viimeistä paikkaa myöden myydyn kotiyleisön edessä hermostuneisuus ja onnistumisten vältellessä joukkuetta, myös väkisinyrittäminen. Nähtäväksi jääkin puristaako KooKoon pelaajat mailaansa kotiyleisönsä edessä vai löysikö joukkue rentouden eilisten onnistumisten myötä?

SaiPan kokoonpanosta on sivussa hyökkääjä Valtteri Virkkunen, joka huilaa kauden avausviikonlopun loukkaantumisen vuoksi. KooKoolta sivussa on puolustaja Julius Nyqvist.

Seuraa Heitä

Jarkko Malinen #28 | Tappara

Keskushyökkääjä

Tapparasta KooKooseen siirtynyt Malinen onnistui heti ensimmäisessä kamppailussaan avaamaan kauden maalitilinsä. Muuttaako Malinen yhden maalin aina putkeksi saakka?

David McIntyre #7 | EV Zug

Keskushyökkääjä

SaiPan eilisen ottelun sankari kilautti tasoitusmaalin yläriman kautta ja ratkaisi ottelun voittomaalikilpailussa. Riittääkö McIntyren selkä kantamaan joukkueensa voittoon tänäänkin?

» Lähetä palautetta toimitukselle