Voittoputkessa marssiva Lukko KooKoon vieraaksi

LIIGA / Ennakko
Lukko porskuttaa voittoputkessa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
KooKoo jatkaa tiistaina taistelua pudotuspelipaikasta, kun viiden ottelun voittoputkessa oleva Lukko saapuu vieraaksi Kouvolaan.

Kouvolan KooKoo ja Rauman Lukko ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolmesti. Kaikki kolme ottelua ovat päättyneet kotivoittoon varsinaisella peliajalla: Lukolla voittoja on plakkarissa kaksi, KooKoolla yksi.

KooKoon pudotuspelihaaveet saivat viime viikolla takapakkia, kun viimeisellä pudotuspelipaikalla majaileva Vaasan Sport karkasi kouvolalaisilta jo viiden pisteen päähän. Sportin ja sarjataulukossa kahdentenatoista olevan KooKoon kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta kamppailee tiukasti myös Porin Ässät.

Lukko puolestaan on sarjataulukossa kuudentena, viimeisenä joukkueena kiinni suorassa pudotuspelipaikassa. Edellä olevaan SaiPaan on matkaa viisi pistettä, mutta takana hiillostavalla ja ottelun enemmän pelanneella TPS:lla on vain kaksi pistettä kirittävää raumalaisiin.

Edelliset ottelut

Kouvolan oranssimustat ottivat keskiviikkona tärkeän kotivoiton voittomaalikilpailussa JYPistä, mutta lauantaina paukut eivät kuitenkaan riittäneet Tapparan kaatoon Tampereella.

Raumalaiset kasvattivat viime viikolla voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi, kun joukkue kaatoi Sportin voittomaalikilpailussa ja Kärpät varsinaisella peliajalla.

Kulminaatiopisteenä avausmaali

KooKoo tulee taistelemaan energisesti alusta alkaen, mutta mikäli Lukko onnistuu puolustamaan totutun varmasti ja KooKoo lyö jatkuvasti päätään seinään, oranssimustien maltti ja energia alkavat olla koetuksella. Avausmaalin merkitys tulee olemaan kotijoukkueen kannalta jälleen kerran merkittävä.

Seuraa Heitä

Mikko Virtanen #15 |

Keskushyökkääjä

KooKoo-kasvatti oli suuressa roolissa viime viikon JYP-voitossa iskemällä maalin varsinaisella peliajalla ja rankkarikisassa kolme. On myös

Ryan Zapolski #30 |

Maalivahti

Torjuntaprosentti nöyrät 92,89%. Viikonloppuna nollapeli ja 33 torjuntaa Kärppiä vastaan. Melkoinen muuri KooKoolla läpäistäväksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle