Tappiokierteiden koulimat joukkueet kohtaavat Kouvolassa

LIIGA / Ennakko
Josh Green on KooKoon tehokkain kahdellatoista tehopisteellä.
KooKoo ja Ilves pelaavat kauden ensimmäisen keskinäisen ottelunsa lauantaina Kouvolassa. Molemmat joukkuet aloittivat kautensa hyvin mutta lokakuusta on tullut kummallekin odotettua haastavampi.

Illan molempia joukkueita yhdistävät pitkäksi venähtäneet tappioputket. Vierasjoukkue Ilves on hävinnyt kuusi viimeistä ottelua ja KooKoon tappioputki pidentyi keskiviikkoisen HIFK-tappion myötä kolmeen otteluun. 

Tampereen Ilvekselle ottelu on järjestyksessään viikon kolmas. Tappioiksi kääntyneissä otteluissa erityisesti maalinteko on ollut yksi joukkueen kompastukivistä. Viimeisessä viidessä ottelussa joukkue on onnistunut tekemään yhteensä vain yhdeksän maalia. 

Tamperelaisten tehokkuutta ovat syöneet myös lukuisat loukkaantumiset. Avainpelaajista sivussa ovat edelleen Tapio Laakso, Sami Sandell, Antti Tyrväinen ja Aleksi Mustonen.

Joukkueen viimeisin ottelu päättyi edeltävänä iltana tiukkaan vierastappioon Espoon Bluesin napatessa pisteet lukemin 2-1. 

Nouseeko Juha-Pekka Haataja ratkaisijaksi?

Viime viikolla KooKoon riveihin liittyneestä Juha-Pekka Haatajasta odotetaan ratkaisijaa KooKoon orastavaan tehottomuuteen.

Haataja onkin vastannut pelaamissa otteluissaan huutoon kelvollisesti, kun neljän ottelun jälkeen kasassa on yksi maali ja kaksi syöttöpistettä. Haatajan päästessä pelitapaan paremmin sisään on mieheltä lupa odotella entistäkin suurempia tekoja.

Ilveksen ohella KooKoo on kärsinyt loukkaantumisista etenkin puolustuksen osalta. Hiukan apua huutavaan pakkipulaan toi keskiviikkona kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Julius Nyqvist.

Nyqvistin paluun myötä KooKoolta on edelleen sivussa reipas määrä kokemusta, kun sairaslistaa täyttävät edelleen nimet Ossi-Petteri Grönholm, Ari Vallin ja Oscar Eklund.

Seuraa Heitä

Markus Västilä #5 |

Puolustaja

Loukkaantumisten myötä Västilä kutsuttiin Peliitoista takaisin KooKoon vahvuuteen. Västilä pelaa Tampereelta lähdön jälkeen ensimmäistä kertaa kasvattajaseura Ilvestä vastaan KooKoon paidassa.

Markku Flinck #61 |

Keskushyökkääjä

Flinck on kantanut alkukaudella yllättävän suuren osan pisteiden teosta Ilveksen paidassa. Ottelussa nähdään varmasti myös vanhaa tuttua Markku Flinckiä fyysisen pelin muodossa ja painavat taklaukset ovatkin miehen erikoisosaamista.

» Lähetä palautetta toimitukselle