BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Odotettavissa tasaista ja tiukkaa viisikkopeliä

LIIGA / Ennakko
KalPan ja Bluesin tämän kauden kaksi aiempaa kohtaamista on päättynyt kummankin joukkueen 2-1-kotivoittoon. Odotettavissa on jälleen kahden tasaisen joukkueen vääntö. Onnistuuko maalivahtiosastoaan leventänyt Blues muuttamaan edellisten keskinäisten otteluiden säännön?

Kuntokäyrät

Kotijoukkue johtaa SM-liigan runkosarjaa kuuden pisteen erolla Ässiin. KalPa voitti peräti seitsemän ottelua putkeen, mutta hävisi väsyneenä lauantaina Pelicansille. Kuopiolaiset ovat viimeksi hävinneet kotonaan lokakuun 21. päivä.

Blues on tasaisessa keskikastissa tällä hetkellä seitsemännellä sijalla. Edellisellä kierroksella espoolaisjoukkue teki hukkareissun Tampereelle, sillä Ilves oli Hakametsässä Bluesia etevämpi numeroin 3-2.

Ratkaisun paikat

Kaksi aiempaa kohtaamista ovat olleet todella tasaisia ja joukkueet ovat saaneet taululle ainoastaan yhden maalin eron toisiinsa. Kumpikin ottelu on ollut hyvätasoista, kahden tasaisen joukkueen esittämää intensiivistä kiekkoa.

Viisikkopeli on ollut todella tiivistä ja kurinalaista. Virheitä on vältettävä, ja kuten aiemmissakin peleissä – pienet virheet kostautuvat yleensä isolla prosentilla.


Alistaako Koskinen jälleen kasvattajaseuraansa?
Atte Rissanen - http://rissanen.kuvat.fi/

Kokoonpanot

Blues tiedotti itsenäisyyspäivänä hankkineensa Tanskan maajoukkueesta tutun Patrick Galbraithin paikkaamaan edelleen sivussa olevan Petri Koiviston tonttia.

Muita vierasjoukkueen poissaolijoita ovat puolustajat Mikael Kurki ja Ari Vallin. Hyökkääjistä paikkojaan vielä parantelevat Petri Lammassaari ja Matti Järvinen.

KalPan terveystilanne on vierasjoukkueeseen verrattuna huomattavasti parempi. Sivussa on edelleen pitkäaikaispotilas Jyri Junnila.

Muuta

KalPasta ja Bluesista maajoukkue-edustusta

Kummankin joukkueen pelaajia valittiin joulun alla Moskovassa pelattavaan EHT-turnaukseen. KalPaa edustavat espoolaislähtöinen maalivahti Mikko Koskinen ja hyökkääjät Tuomas Kiiskinen ja Matti Kuparinen. Bluesin riveistä maajoukkuekomennukselle lähtee hyökkääjä Tommi Huhtala.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

KalPa M S P
1.Sakari Salminen 2 2 4
2.Jukka Hentunen 1 3 4
3.Jaakko Rissanen 1 2 3
4.Adam Masuhr 1 2 3
5.Tuomas Kiiskinen 0 2 2
Blues M S P
1.Joakim Eriksson 3 3 6
2.Kristian Kuusela 3 2 5
3.Mika Hannula 0 5 5
4.Teemu Ramstedt 0 5 5
5.Tommi Huhtala 3 2 5

» Lähetä palautetta toimitukselle