Kylmää kyytiä luvassa takuuvarmasti

LIIGA / Ennakko
...tänään Hockey Night- ottelussa Kärpät –Tappara, sillä lämpöasteilla ei näillä tulipalopakkasilla Raksilassa mässäillä.

Tärkeitä pisteitä

Kumpikin joukkue tarvitsee pisteitä kovasssa kilpajuoksussa kevättä kohti. Kärpät hamuaa kotietua, ehkä jopa kakkos- tahi kolmossijaa ja Tappara valahti eilisen jälkeen jo pleijariviivan alapuolelle kun Lukko porhalsi jo ohitse.

Keskinäisissä kohtaamisissa otti Kärpät viime kaudella niskalenkkiä Tapparasta ja on sitä pystynyt tälläkin kaudella säilyttämään.Vierasvoitossa Tampereella jatkoajalla oli kuitenkin tuomarivirheen makua, kun tuomaristo ei huomannut paikaltaan siirtynyttä maalia maalin syntyessä. Mikäpä olisi parempi paikka revanssille kuin televisioitava ottelu. Toistaiseksi ei Kärpät ole kameroiden edessä parastaan pystynyt esittämään. Tapparalle olisi toki elintärkeää lisäksi katkaista jo kuuden ottelun mittaiseksi venynyt tappioputkensa.

We’ll give you... the gladiators

Tapparan valmentaja Rautakorpi on hyvissä ajoin jo ilmoittanut ettei enää joukkueen peräsimessä jatka kauden jälkeen. Kahtena edellisenä kautena joukkue pääsikin jo kahden voiton päähän kultamitaleista. Runkopelaajiensa osalta suhteellisen pysyvänä säilynyt joukkue onkin ehkä jo uudistumisen tarpeessa. Maalivahtikaksikko on elänyt kauden aikana ja vahna kärppävainooja Kuivalainen pelaakin loppukauden Tapparassa (vielä nivusvaivasta kärsivän) Lehdon aisaparina.

Kärppien valmentaja Heikkilä sen sijaan jatkoi sopimustaan ensi kaudellekin. Ja hyvin näyttäisivätkin pullat olevan uunissa tällä haavaa. Lauantain maalintekokisassa Hämeenlinnassa tuli tällä kertaa takkiin, ja kurssia ei tulisi päästää alavireiseksi kun edessä on kovia otteluita tulevalla viikolla. Riveistä ovat poissa nuorten mm-kisojen nelikko Pitkänen, Jokinen, Juntunen ja Jaakola sekä loppukauden syrjässä oleva Aarnio. Ton on sen sijaan palannut kehiin ja tuloksia odotellaan. Taas.

Maikkarin loppukevennys

Otsikkoon viitaten, kylmää kyytiä on siis luvassa ainakin MTV3:n kiekkokomentaattorille kiekkoikoni Timo Jutilalle, joka valitteli Raksilan hallin kylmyyttä jo marraskuun loskakeleillä ottelussa Kärpät-Hpk...

» Lähetä palautetta toimitukselle