Ralli jatkuu Raksilassa

LIIGA / Ennakko
Kärpät onnistui tasoittamaan otteluvoitot Jyväskylän mailasodassa 1-1:een. Lauantain koitoksesta ei luulisi tunnelmaa siis puuttuvan.

Karkailiko mopedi?

Perjantaina otteet olivat kovia, jäähyjä tuli paljon ja suihkuun komennettiin kolme pelaajaa. Lisärangaistuksia lähinnä tienaamassa saattaa olla JYPin Mikkonen joka harvensi mailallaan Lehtosen hammasrivistöä. Joka tapauksessa kummallakin joukkueella on mailankäytössään siistimisen varaa, etteivät miehistöt tästä enää harvenisi loukkaantumisten ja pelikieltojen takia.

Kotihallin paineet

Kumpikin joukkue on ilmeisesti jännittänyt esitystään kotijoukkojen edessä. Pahimmat paineet on nyt ehkäpä saatu laskettua, ja todettua mitä se playoffhoki taas olikaan. Joka maalin ei tarvitse tulla loistavan syöttelykuvion kautta, vaan kaikki lasketaan. Kotihallissakin.

Näkyykö Kärppien materiaalietu?

Kärppien on veikattu hoitavan tämän ottelusarjan itselleen pitkälti materiaalietunsa turvin. Tämä pitänee varmasti terävimmän kärjen osalta paikkaansa. Chlubna ja Perrin saatiin Jyväskylässä aisoihin, Raksilassa viimeksi olivat pimennossa Kärpiltä Lieversin ja Viuhkolan ketjut. Mikäli maaleja tehdään samaan malliin kuin kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa, niin tämä materiaalietu tuonee maalintekokisoissa voiton. Tasaisinta esitystä Kärpiltä on tarjonnut tähän mennessä Pekka Saarenheimo, mikä positiiviseksi yllätykseksi luettakoon.

Odotettavissa on jossain sarjan edetessä välissä sitä tiukkaa puolustuspeliä mitä alunperinkin uumoiltiin. Maalimäärät tipahtavat, ja jatkoaikojakin varmasti nähdään. Sankarin viittaa on silloin tarjolla tähtiketjujen ulkopuolellakin.

» Lähetä palautetta toimitukselle