BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Viimeinen puristus

LIIGA / Ennakko
Lauantaina Oulussa on vuorossa Kärppien ja HPK:n viimeinen ottelu ennen maajoukkuetauolle siirtymistä. Kumpikin joukkue etenee tällä hetkellä tappioputkessa, joten Raksilan illassa on luvassa loppu toisen putkelle.

Kuntokäyrät

Sarjataulukon sijalta 13 löytyvä Kerho kärsi viikon aiemmassa ottelussa tappion kotonaan Bluesille, kun espoolaiset olivat parempia lukemin 1-3. Kolmen maalin takaa-ajo asemaan ottelun alkupuoliskolla joutuneesta hämeenlinnalaisryhmästä heikomman suorituksen esitti joukkueen ykkösketju Janne Laakkonen - Alex Leavitt - Marko Luomala, kun triosta Laakkonen ja Luomala olivat todistamassa kahta ja Leavitt peräti kolmea espoolaisten osumaa.

Lauantain kotijoukkue Kärppien kolmen ottelun viikko ei saanut hyvää alkua tiistaina Lahdesta, kun isäntäjoukkue Pelicans vei voiton myös toisesta joukkueiden lyhyen ajan sisään ajoittuneista kohtaamisista. Torstaina Espoosta saaliina oli yksi vieraspiste, kun Kimmo Koskenkorvan kahden osuman avulla oululaiset veivät ottelun voittomaalikisaan, jossa Blues oli parempi Joakim Erikssonin toimiessa ratkaisevan yrityksen onnistujana.


Kärpät saa mieluisia apuja puolustukseensa.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Ratkaisun paikat

Molempien joukkueiden otteissa on esiintynyt paljon epätasaisuutta. Otelun sisään mahtuu hyvän suorittamisen ohelle huonoja hetkiä. Tasaiset ottelut ovat kääntyneet huonojen vaiheiden takia tappioihin ja vahvat kuusikymmenminuuttiset ovat loistaneet poissaoloillaan.

HPK:n valopilkkuna on ollut maalivahti Mikko Tolvanen, joka on kiittänyt vastuuta ja torjunut varmoilla otteillaan itselleen ykkösmaalivahdin paikan.

Kärppien puolelta näkyvimmät pelaajat edellisissä peleissä ovat olleet Koskenkorvan lisäksi läpimurtokautta pelaava Atte Ohtamaa ja luotettavaksi ykkösmaalivahdiksi profiloitunut Ville Hostikka.

Kokoonpanot

Kerholta loukkaantumisten takia ovat poissa Janne Laakkonen, Janne Kolehmainen, Marek Zagrapan, Arsi Piispanen, Jaakko Turtiainen ja Juuso Honka. Loukkaantumistilanne helpottaa maaottelutauon jälkeen, jolloin todennäköisesti ainakin Laakkonen, Turtiainen ja Kolehmainen tekevät paluun kaukaloon.

Kärppien osalta loukkaantumislista on lähestulkoon tyhjä. Tilanne onkin harvinainen koko alkukauden varsinkin puolustuksen osalta kolhuista kärsineelle oululaisryhmälle. Ainoastaan puolustaja Juho Jokinen on varma poissaolija HPK-ottelussa.

Paluun kaukaloon tekee puolustaja Oscar Eklund, joka on ollut poissa kokoonpanosta viiden viikon ajan polvivamman vuoksi.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

» Lähetä palautetta toimitukselle