BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jokerien ja Kärppien ensimmäinen erä

LIIGA / Ennakko
Jokerit ja Kärpät kohtaavat kahdesti kahden päivän sisään. Ensimmäinen osaottelu pelataan perjantaina Helsingissä. Uskaltaako Kärpät avata peliään rohkeasti, vai viekö Jokerien ahnas karvaus voiton?

Kuntokäyrät

Jokerit hallitsi keskiviikkona Ässiä vastaan, mutta vierasjoukkue ryösti kaksi pistettä jatkoajalta mukaansa lukemin 4-3. Kärpät puolestaan oli tiistaina pitkään tappiolla Ilvestä vastaan, mutta kolmannen erän kaksi maalia toivat joukkueelle kolme sarjapistettä.

Ratkaisun paikat

Kotijoukkue Jokerit tuli tauolta raikkaalla ilmeellä ja se hallitsi Ässät-ottelua kaksi erää. Kolmannen erän alussa joukkue oli kuitenkin täysin unessa, mikä johti Ässien kahteen maaliin ja tasatilanteeseen. Tämän kaltainen nukahdus ei ole joukkueelle ensimmäinen kerta, ja etenkin kotiotteluissa narripaidoilla on ollut välillä suuria ongelmia pelata kolmea eheää erää.

Kärpät puolestaan oli Ilvestä vastaan kahdessa ensimmäisessä erässä vaisu, mutta petolauma nosti kolmanteen erään tasoaan huimasti. Joukkue sai ketjumuutosten ansiosta vyörytettyä pitkiä hyökkäyksiä vastustajan päätyyn, ja sitä kautta hankittua tilanteita. Etenkin ketju Julius Junttila - Joonas Kemppainen - Kimmo Koskenkorva oli kolmannessa erässä hyvässä vedossa, ja se iskikin voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman.


Herättääkö Janne Lahti ketjukaverinsa?

Vierasjoukkueen puolustuksella olisi varaa pelata paljon rohkeammin, sillä jokainen puolustaja pystyy avaamaan peliä laadukkaasti. Tästä huolimatta joukkueen avauspeli on pääsääntöisesti heikkoa. Kärppien on perjantaina pelattava rohkeammin kiekkoa pois omista syöttämällä, huolimatta siitä, että Jokerien karvaus on kotikaukalossa todella ahnasta.

Perjantain ottelussa haetaan varmasti asetelmia myös joukkueiden seuraavaan kohtaamiseen, joka pelataan jo heti seuraavana päivänä Oulussa.

Kokoonpanot

Jokereilta on edelleen sivussa Ben Eaves ja pitkäaikaisloukkaantunut Semir Ben-Amor. Myös maalivahti Eero Kilpeläinen on edelleen sivussa.

Kärppien sairastupa on tyhjä, ja joukkue pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Jokerit M S P
1.Nichlas Hardt 1 3 4
2.Riku Hahl 1 3 4
3.Jarkko Ruutu 3 1 4
4.Ilari Filppula 0 3 3
5.Teemu Eronen 1 2 3
Kärpät M S P
1.Jari Viuhkola 1 3 4
2.Kimmo Koskenkorva 2 1 3
3.Ivan Huml 1 2 3
4.Juho Keränen 1 1 2
5.Joonas Kemppainen 0 2 2

» Lähetä palautetta toimitukselle